Haberler

' Saddam'ın Torunları'nın Jakuzi Keyfi

Iraklı Kürtler'e Ait İnternet Sitesinde Saddam'ın Torunlarına Ait Oldukları İddia Edilen Fotoğraflar Dolaşıyor. Fotoğraflardaki Gençlerin Saddam'ın Kızları Rana Ve Raghad'ın Çocukları Oldukları Öne Sürülüyor. Fotoğraflarda Bikiniyle Jakuziye Giren Rana'nın Kızı, Raghad'ın Oğluyla Sarmaş Dolaş Gör...

Iraklı Kürtler`e ait internet sitesinde Saddam`ın torunlarına ait oldukları iddia edilen fotoğraflar dolaşıyor. Fotoğraflardaki gençlerin Saddam`ın kızları Rana ve Raghad`ın çocukları oldukları öne sürülüyor. Fotoğraflarda bikiniyle jakuziye giren Rana`nın kızı, Raghad`ın oğluyla sarmaş dolaş görülüyor. Kürt sitesinde, ¨Dedeleri hapiste acı çekerken onlar Amman`da keyif çatıyor¨ deniliyor.

Son on gündür internette Saddam`ın torunlarına ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar dolaşıyor. Cezaevindeki eski Irak liderinin fakir halktan sömürüp 23 yılda yaptığı servetinin Irak`taki direnişçi gruplar ve Ürdün`de yaşayan kızları ile torunları tarafından yendiğini ileri süren bir Kürt sitesinin yayını elektronik posta kanalıyla Irak`ta dağıtılıyor.

Irak`ı ayağa kaldıran fotoğrafların bulunduğu e-maili, Irak`ta 10 yıl kalan Mardinli işadamı Süleyman Solmaz, DHA`ya bürosuna gösterdi. Solmaz, üç gün önce Güney Irak`ta Nasriye-İmara-Basra üçgenindeki ¨Ahvar Bölgesinin Yeniden İmarı Derneği¨ne bir üyeden gelen e-mail`i gösterirken şunları söyledi:

¨Ben 10 yıldır Irak`ta ticaret yapıyorum. Güvenlik kalmayınca 2.5 ay önce Bağdat`taki büromu kapatmak zorunda kaldım. Iraklı ortağıma dernektekiler, resimlerdeki kişilerin Saddam`ın torunları olduğunu söylemişler ama belki Kürt sitesinin yazdıklarını tekrarlıyorlar. Ben üç yıldır Irak`tan Ürdün`e sık sık gittiğim için Saddam`ın kızlarının yaşadığı sarayın yerini iyi biliyorum. Evin önünden çok geçtim. Evin etrafında çok yoğun güvenlik önlemleri var. İçeri kimseyi bırakmıyorlar. Ev yüksek duvarlar ve ağaçlarla çevrili. Resimlerdeki ağaçlardan havuzlu ev, Saddam`ın kızlarının oturduğu eve benziyor. Çok kimse Ürdün Kraliyet Ailesi`nin koruması altındaki Saddam`ın kızları Rana ve Raghad`ı gördü ama torunlarını bugüne kadar resimleyen olmadı. Hiçbir gazetede resimleri çıkmadı. Güvenlik açısından saklanıyorlar. Yaşadıkları üç katlı ev, ABD, İngiltere ve İsrail elçiliklerinin bulunduğu en zenginlerin yaşadığı Abdun semtidir. Semt sakinlerinin yüzde 70`i Irak kökenli milyonerlerdir.¨

Ürdün Kralı Abdullah`ın Ürdün`de barınmalarına izin verdiği Raghad Hüseyin`in 5, Rana Hüseyin`in 4 çocuğuyla birlikte, kocaları babaları tarafından öldürtüldükten sonra Amman`da Abdun semtinde yaşadıkları anlaşıldı.

Saddam`ın torunlarıyla ilgili resimlerden birinde ¨Erkek çocuk dayısı Uday`a, kız çocuk teyzesine çekmiş¨ deniliyor ve sarmaş dolaş çocukların kuzen oldukları belirtiliyor. Bikinili kızın Rana`nın kızı, kolunu kızın omuzuna atan erkeğin de abla Raghad`ın oğlu olduğuna dikkat çekiliyor.

İnternetteki bir yorum ise şöyle: ¨Ya suphanallah, sanki kabirdeki Uday`ın çehresi. Rana`nın kızı Raghad`ın oğlunu kucaklıyor¨

Netkurd sitesindeki yayından fotoğrafların kaynağının PUKMEDIA olduğu anlaşılıyor. Pukmedia, Celal Talabani`nin partisi Kürdistan Yurtseverler Birliği`nin yayın organı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title