Haberler

Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm full HD izle! Sadakatsiz 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Sadakatsiz son bölüm yayınlandı! Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm izleyemeyenler Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak haberimizde...

Sadakatsiz son bölüm izle linki araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Sadakatsiz dizisi 59. bölümü yayınlandı. Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm izleyemeyenler Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak haberimizde...

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan'ın yaralanması ile Asya, Ali'nin babasını kaybetme ihtimaliyle sarsılır. Sürpriz bir haber alan Nil ve Selçuk yeni bir yol ayrımına gelir. En zor zamanında yanında bir kez daha Onur'u bulan Derin, ummadığı bir anın içine çekilir.

Hata üstüne hata yapan Derin yolun sonuna geldiğini hissederken, Gönül Volkan sorununu kökünden çözmeye kararlıdır.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE!

Sadakatsiz son bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 59. bölüm full HD izle! Sadakatsiz 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak?

SADAKATSİZ 59. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz 59. bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1. Sezon (2020-2021)

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile Tekirdağ'da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

2. Sezon (2021-2022)

Derin'le yaptığı kazadan kurtulan Asya, Tekirdağ'daki hayatını geride bırakıp İstanbul'a gitmiştir. Oğlu Ali ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Asya, Tekirdağ'a Bahar'ın düğününe giderken kaza yaptığı Aras'la (Berkay Ateş) kesişir.

SADAKAT DİZİSİ OYUNCULARI

Ana karakterler

  • Asya Yılmaz (Cansu Dere) (1-): Doktordur. Ali'nin annesi, Volkan'ın eski eşidir.
  • Volkan Arslan (Caner Cindoruk) (1-): Mimardır. Asya'nın eski eşi, Ali ve Zeynep'in babası. Derin ile evlidir.
  • Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen) (1-): Haluk ile Gönül'ün kızı, Volkan'ın eşi ve Zeynep'in annesidir. Asya'dan nefret etmektedir.
  • Aras Ateşoğlu (Berkay Ateş) (32-): Asya'nın kaza yaptığı adam. Asya'dan hoşlanmaktadır.
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Sadakatsiz Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title