Haberler

Sadakatsiz son bölüm izle! FİNAL | Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm full HD izle! Sadakatsiz Final bölümü izle! Sadakatsiz nasıl bitti?

Sadakatsiz son bölüm yayınlandı! Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm izleyemeyenler Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Final bölümü izle! Sadakatsiz nasıl bitti? haberimizde...

Sadakatsiz son bölüm izle linki araştırılıyor. Sadakatsiz son bölüm yayınlandı! Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm izleyemeyenler Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Final bölümü izle! Sadakatsiz nasıl bitti? haberimizde...

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kim öldü? Asya ve Volkan'ın hikayesinde sona gelirken neler olacak?

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE!

Sadakatsiz son bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

Sadakatsiz FİNAL son bölüm izle! Kanal D Sadakatsiz 60. bölüm full HD izle! Sadakatsiz Final bölümü izle! Sadakatsiz nasıl bitti?

SADAKATSİZ 60. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz 60. bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1. Sezon (2020-2021)

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile Tekirdağ'da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

2. Sezon (2021-2022)

Derin'le yaptığı kazadan kurtulan Asya, Tekirdağ'daki hayatını geride bırakıp İstanbul'a gitmiştir. Oğlu Ali ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Asya, Tekirdağ'a Bahar'ın düğününe giderken kaza yaptığı Aras'la (Berkay Ateş) kesişir.

SADAKAT DİZİSİ OYUNCULARI

Ana karakterler

  • Asya Yılmaz (Cansu Dere) (1-): Doktordur. Ali'nin annesi, Volkan'ın eski eşidir.
  • Volkan Arslan (Caner Cindoruk) (1-): Mimardır. Asya'nın eski eşi, Ali ve Zeynep'in babası. Derin ile evlidir.
  • Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen) (1-): Haluk ile Gönül'ün kızı, Volkan'ın eşi ve Zeynep'in annesidir. Asya'dan nefret etmektedir.
  • Aras Ateşoğlu (Berkay Ateş) (32-): Asya'nın kaza yaptığı adam. Asya'dan hoşlanmaktadır.
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Sadakatsiz Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title