Haberler

Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kimdir? Sadakatsiz'de Bahar'ı canlandıran Yeliz Kuvancı kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

Çarşamba günleri Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz dizisi, konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Sadakatsiz Bahar karakteri sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Peki, Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kimdir? Sadakatsiz'de Bahar'ı canlandıran Yeliz Kuvancı kaç yaşında ve nereli?

Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yer alan Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterine Yeliz Kuvancı hayat veriyor. Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde İnci öğretmene hayat veren ve sevilen Yeliz Kuvancı Bahar karakteriyle de büyük ilgi görüyor. Peki, Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kimdir? Sadakatsiz'de Bahar'ı canlandıran Yeliz Kuvancı kaç yaşında ve nereli?

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1987'de Ankara'da doğdu. Ailesi Ankaralıdır. Çocukluğunda oyunculuk ile ilgili herhangi bir planı olmayan Kuvancı, babasının teşvikiyle tiyatro eğitimi veren bir eğitim kurumuna gitti. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaşan Kuvancı, Zeynep karakterini canlandırdı. TRT'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı. Şu an Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Yeliz Kuvancı 28 Şubat Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title