Haberler

Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında, nereli? Saba Tümer evli mi, kiminle evli?

Güncelleme:

Bu akşam ekranlara gelecek olan İbo Show konuklarından Saba Tümer hakkında Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında, nereli? Saba Tümer evli mi, kiminle evli? Saba Tümer şarkıları konuları gündem konusu oldu. Söylediği şarkılar ile izleyicileri mest eden Saba Tümer hakkında merak edilenleri derledik. İşte detaylar...

Saba Tümer kimdir? Bu akşam ekranlara gelecek olan İbo Show konuklarından Saba Tümer hakkında Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında, nereli? Saba Tümer evli mi, kiminle evli? Saba Tümer şarkıları konuları gündem konusu oldu. Söylediği şarkılar ile izleyicileri mest eden Saba Tümer hakkında merak edilenleri derledik. İşte detaylar...

SABA TÜMER KİMDİR?

Saba Tümer 5 Aralık 1970, İzmir doğumlu Türk sunucu ve gazetecidir.

İlkokulu Alsancak'taki Gazi İlkokulunda tamamladı. Özel İzmir Fatih Lisesinden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü kazandı. Okulu bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı.

Altı ay Ege TV'de çalışıp sonrasında 4,5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre NStyle adlı dergide yazılar yazdı.

NTV'den Show TV'ye transfer oldu ve bir süre dış haberler sorumlusu olarak çalıştı. Daha sonra SKYTURK'e geçerek Serdar Akinan ile birlikte Ne Var Ne Yok adlı programın sunuculuğunu yaptı. Ardından Show TV'ye döndü ve Saba Tümer'le Bu Gece isimli programı sunmaya başladı. Bir süre burada gece haberlerini sunmaya devam ederken Okan Bayülgen'in teklifi üzerine Haber Makinası adlı programda yer aldı ve aynı günlerde köşe yazarı Pakize Suda ile Star TV'de Lütfen Bu Konuya Girmeyelim isimli kadın programını sundu. Star TV'nin programı yayından kaldırmasından sonra tekrar Show TV'ye geçerek Cem Özer ile birlikte Haberiniz Var mı? isimli sabah programını sunmaya başladı. Bu programın sona ermesinin ardından gelen dedikodu ve magazin içerikli program tekliflerini redderek yaklaşık bir yıl ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Saba Tümer, 31 Mart 2008 itibarıyla HaberTürk'te Saba Tümer'le Bu Gece isimli haber programının sunuculuğuna yeniden başladı. Bir ara Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen ile birlikte Yok Daha Neler isimli programın sunuculuğunu üstlendi ancak daha sonra bu program da yayından kaldırıldı. Daha sonra Saba Tümer'le Bu Gece programı CNN Türk'e geçti ve bir yıl sonra yeniden Show TV'ye döndü. Show TV'ye dönen Saba Tümer gece programını haftada bire indirgedi. 12 Eylül'de Saba Tümer'le Bugün'ü sunmaya başladı. 2015-2016 yıllarında tv8 ekranlarında Saba ile Oyuna Geldik adlı yarışma programını sundu. 2018 yılında FOX'ta yayınlanan TOLGSHOW programına konuk olarak katıldı.

Aynı zamanda Polis Akademisi Alaturka, Patron Mutlu Son İstiyor ve Karakomik Filmler: Emanet isimli filmlerde de yer aldı.

Saba Tümer kimdir? Saba Tümer kaç yaşında, nereli? Saba Tümer evli mi, kiminle evli?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Star Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title