Haberler

'Saadettin Siyasete Fazla Gelir'

İşadamı Saadettin Saran ile Birlikte Olan Hülya Avşar: Bu Kadar Doğru Dürüst Olmak Ona Zarar Verir

İŞADAMI SAADETTİN SARAN İLE BİRLİKTE OLAN HÜLYA AVŞAR: BU KADAR DOĞRU DÜRÜST OLMAK ONA ZARAR VERİR

tv8'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına konuk olan Hülya Avşar, bir süredir birlikte olduğu Saadettin Saran'ın siyasete girip girmemesiyle ilgili soruları yanıtladı.

Avşar, 'Saadettin Bey'in kafasında siyasete girme düşüncesi ne kadar var bilmiyorum ama aslında Saadettin Bey'in kafasına girenler ve onu isteyenler var.

Ondan sonra bunu düşünüyor olur mu olmaz mı diye, hakikaten faydalı olabilir miyim diye. Çünkü O'nun en büyük isteği gerçekten ülkesine faydalı olmak. Erkek arkadaşım diye söylemiyorum; kendinden başka herkesi düşünen insanlardan bir tanesi. Çok enterasan düşünceleri var. Bence alışılagelmiş siyasete biraz fazla gelir. Bu kadar doğru ve dürüst olmak O'na zarar verir diye düşünüyorum ben açıkçası. Ama tabi O da ülkesini çok sevdiği için istiyor böyle bir şey yapmak belkide ya da çok aklına girdiler. Kesin neye karar verdiler bilmiyorum' diye konuştu.

Hülya Avşar, kendisinin siyasete girmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi ve 'Ben sivil toplum örgütlerinden yanayım. Politikaya girmektense gümbür gümbür gelen bir sivil toplum örgütlenmesini tercih ederim' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title