Haberler

Reddit Place nedir? Reddit Place ne zaman bitiyor? SON DURUM! Reddit r/place nedir? Reddit R Place ne demek?

Güncelleme:

Popüler sosyal medya sitesi Reddit'te tekrardan aktif olan Place adlı piksel boyama etkinliği, tüm dünyada oldukça fazla ilgi gördü. Kullanıcılar tarafından piksellerle boyanan Türk bayrağına zarar gelmemesi için yüzbinlerce kişi ekran başında nöbet tuttu. Peki, Reddit Place nedir? Reddit Place ne zaman bitiyor? SON DURUM! Reddit r/place nedir? Reddit R Place ne demek? R Place ne zaman bitiyor?

Reddit R Place nedir? Popüler sosyal medya sitesi Reddit'te tekrardan aktif olan Place adlı piksel boyama etkinliği, tüm dünyada oldukça fazla ilgi gördü. Kullanıcılar tarafından piksellerle boyanan Türk bayrağına zarar gelmemesi için yüzbinlerce kişi ekran başında nöbet tuttu. Peki, Reddit Place nedir? Reddit Place ne zaman bitiyor?Reddit r/place nedir? Reddit R Place ne demek? R Place ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

REDDİT R PLACE NEDİR?

Reddit R Place, 1 Nisan 2017'de başlayan ve 5 yıl sonra 1 Nisan 2022'de yeniden canlandırılan sosyal ağ sitesi Reddit'te barındırılan ortak bir proje ve sosyal deneydir. Deney, r/ adlı bir alt dizinde bulunan çevrimiçi bir tuvali içerir. Kayıtlı kullanıcıların 16 renk paletinden tek bir pikselin rengini değiştirerek düzenleyebileceği tuvaldir. Her piksel yerleştirildikten sonra, bir zamanlayıcı devreye giriyor ve kullanıcı 5 dakikada bir piksel rengi değiştirebiliyor.

2017 yılındaki denemede, oluşturulduktan yaklaşık 72 saat sonra 3 Nisan 2017'de Reddit yöneticileri tarafından sonlandırıldı. 1 milyondan fazla kullanıcı tuvali düzenleyerek toplamda yaklaşık 16 milyon karo yerleştirdi ve deneme sona erdiğinde 90.000'den fazla karo yerleştirildi. Kullanıcılar tuvali aktif olarak görüntüleyebiliyor veya düzenliyorlardı. Deney, Reddit'in çevrimiçi topluluklarının kültürünü ve bir bütün olarak İnternet kültürünü temsil etmesi nedeniyle takdir edildi.

28 Mart 2022'de Reddit, 1 Nisan 2022'den itibaren Place'in yeniden başlatıldığını duyurdu. Şu anda devam ediyor ve dört gün sürmesi planlanıyor.

TÜRK BAYRAĞINA SALDIRI DÜZENLEDİLER

Reddit Place etkinliğinde Twitch yayıncıları arasında bayrak kavgaları oldu. Anlık olarak 100 bin kişiden fazla izlenen başta Elraenn olmak üzere birçok Türk Twitch yayıncısı ve toplulukları tarafından oluşturulan Türk bayrağına birçok kez farklı ulustan kullanıcılar saldırı düzenledi. Türk bayrağının üzerini farklı renklerle boyayarak bayrağı tablodan silmek için uğraştılar ancak, çabaları sonuç vermedi.

Reddit Place nedir? Reddit Place ne zaman bitiyor? SON DURUM! Reddit r/place nedir? Reddit R Place ne demek?

TÜM GÜN BOYUNCA NÖBET TUTTULAR

Türk bayrağının üzerini farklı renklerle boyayarak bayrağı silmek isteyen farklı ulustaki kullanıcıları defetmek için yüz binlerce Türk kullanıcısı bayrağa zarar gelmemesi için gece ve gündüz boyunca nöbet tuttu.

Reddit Place nedir? Reddit Place ne zaman bitiyor? SON DURUM! Reddit r/place nedir? Reddit R Place ne demek?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title