Haberler

Ramos milli takımı bıraktı mı? Sergio Ramos futbolu mu bıraktı, neden bıraktı? Ramos İspanya'da oynamayacak mı, neden yok?

Güncelleme:

İspanya Milli Takımı ile 2 Avrupa Şampiyonası ve 1 Dünya Kupası kazanan Sergio Ramos, formasına veda etti. Bunun ardından futbol severler, Ramos milli takımı bıraktı mı? Sergio Ramos futbolu mu bıraktı, neden bıraktı? Ramos İspanya'da oynamayacak mı, neden yok? merak etti. İşte detaylar...

PSG'de futbol hayatına devam eden tecrübeli savunmacı, İspanya Teknik Direktörü Luis de la Fuente'den gelen sert telefon sonrası milli takımı bıraktı. Ramos milli takımı bıraktı mı? Sergio Ramos futbolu mu bıraktı, neden bıraktı? Ramos İspanya'da oynamayacak mı, neden yok?

RAMOS MİLLİ TAKIMI MI BIRAKTI?

Sergio Ramos, kaptanlık yaptığı İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. Teknik Direktör Luis de la Fuente'nin kendisini arayıp "Hangi seviyede oynarsan oyna sana güvenmiyorum" sözlerini sarf ettiğini söyleyen Ramos, sitem dolu mesajla milli formasını duvara kaldırdı.

İşte Ramos'un yaptığı açıklama:

"BANA GÜVENMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"Vakit geldi, Milli Takım'a veda vakti. Bu sabah şu anki teknik direktörden bir telefon aldım ve gösterebileceğim seviye veya spor kariyerim nasıl devam ederse etsin bana güvenmeyeceğini söyledi."

"İYİ BİR TATLA BİTECEKTİ"

"Elde ettiğimiz tüm başarılarla paralel olarak bunun daha uzun süreceğini ve damaklarda daha iyi bir tatla biteceğini umduğum bir yolculuğun sonu büyük bir üzüntüyle geldi."

"AZ GENÇ OLMAK KUSUR DEĞİLDİR"

"Genç ya da daha az genç olmak bir erdem ya da kusur olmadığı gibi, performans ya da yetenekle ilgili olmayan geçici bir özelliktir."

"MODRIC'E, MESSİ'YE, PEPE'YE HAYRANLIKLA BAKIYORUM"

"Modric'e, Messi'ye, Pepe'ye hayranlık ve gıptayla bakıyorum... Futbolun özü, geleneği, değerleri, meritokrasisi ve adaleti onlarla..."

"FUTBOL HER ZAMAN ADİL DEĞİLDİR"

"Ne yazık ki benim için öyle olmayacak çünkü futbol her zaman adil değildir ve futbol asla sadece futbol değildir."

"SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM"

"Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Aynı zamanda başım dimdik ve tüm desteğiniz için çok minnettarım. Ülkemi 180 kez gururla temsil etmeyi başarmış ayrıcalıklı bir insanın duygusuyla ülkemi evimden desteklemeye devam edeceğim. Bana inanan herkese teşekkürler."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İspanya Milli Takımı Sergio Ramos İspanya Futbol Dünya Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title