Haberler

Rafet Özsoy kimdir ? Özsoy'u kim neden vurdu ?

Güncelleme:

Rafet Özsoy kimdir ? Özsoy silahlı saldırıya uğradı. Son olarak Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nin restorasyon ihalesini kazanan ÖZSOY inşaatın sahiplerinden Rafet Özsoy İstanbul'da vuruldu. İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

RAFET ÖZSOY KİMDİR?

Rafet Özsoy'un başında olduğu Özsoy inşaat şirketi 1948 yılında babası tarafından kurulan küçük müessese olarak iş hayatına girdi. Pestil ve yumurta ticareti yapıyordu. 1960 yılında kamyon nakliyeciliğine geçti. On yıl sonra ağaç sanayiinde önemli bir yere geldi.

Uludağ Üniversitesi İşletme mezunu olan Rafet Özsoy. 23 yıl önce ağabeyleri ile birlikte şirketi yeniden ayağa kaldırdı ve bugün 120 milyon liralık bir şirket haline getirdi. Bu cironun 79 milyon lirası inşaat alanından.

Özsoy İnşaat toplam 1000 çalışanıyla; alt yükleniciler ve çözüm ortakları dahil 10.000'den fazla kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayarak yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atarak yoluna devam etmektedir.

AKM'NİN İHALESİ KAZANDI

Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yenilenme ihalesini kazanan Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor.

Kültür Sanat ve Turizm Emekçileri Sendikası, yenileme projesinin hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle AKM yenileme ihalesinin iptali istemiyle dava açmıştı.

İstanbul 9'uncu İdare Mahkemesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak değişiklikleri içeren projeyi, 'Yapının tarihi kimliği ve özgün konumunu korumadığı' gerekçesiyle iptal etmişti.(Kaynak:Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Taksim Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (7)

MUHAMMET DURMUŞ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınDevlet ihalelerinde ana firma, yandaştır. . yoksa iş alamaz. . bu ana firma işin cinsine göre  keserek bir alt firmaya işi verir. . . yasal değil ama gerçek böyle. . . hakedişler ana firmaya gelir, kaynakta  kesilir. . genellikle Son hakedişler alt firmaya hiç ödeme yapılmaz. . üstüne yatılır. . davalar yıllarca süreceği İçin, vurdu kırdı ile çözülmesi çalışılır. . . ana firma ihaleyi aldığına mahkumun Vakfına veya havuza ödemeyi peşinen yaptığı için, ana firmaya kimse dokunamaz

3
3
yanıtYanıtla
abdullah ugur yigit -edremit:

telefonda birkez konuştum ama mütevazi ve beyfendi bir insan olduğu sıcak konusmasından anladım mekanın cennet olsun ailesine ve ekmek yedirdiği kişilere ALLAH sabır versin

2
1
yanıtYanıtla
Kerem Kanca:

İnanamıyorum ya ölen adamın arkasından konuşmak ne kolay nerdeyse vuran haklı diyecek yorumlar yapılmış kimse de hafriyatçıların nasıl mafya tarzı çalıştığını tehdit şantaj ve örnekte olduğu gibi iş yaptıklarını her türlü illegal yapıya açık olduklarını kimse söylememiş yazık. . .

0
2
yanıtYanıtla
Kemalettin ÇOLAK:

Değerli İnsan Rafet ÖZSOY anısına, Kendisini ilk defa 1997 yılında iş müracaatında tanıdım. Yaklaşık 3 yıl beraber çalışma imkânımız oldu. Bu süre zarfında, daha fazla tanıma imkânı bulduğum Rafet ÖZSOY; akılcı, sosyal, zeki, çalışkan, dinamik, bilimden yana, öngörüsü olan genç bir işverendi. Bu özellikleri kendisine daha sonraları iş dünyasında başarıda sağladı. Benim için daha da önemli olan yanı ise bizzat defalarca şahit olduğum üzere garibandan yana hep fedakâr ve verici oluşudur. Bana göre

0
2
yanıtYanıtla
Levent Deniz:

Mekanı cennet olsun ruhu sad olsun. Helal lokma yedi ve yedirdi

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

muhammet durmuş boş konuşma kimse gelip zorla alt yüklenicilik teklif etmiyor tanımadıgın insanlar için yorum yapma bir sürü insan iş yapıyordu bu adamla

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ölene allah rahmet eylesinde adamın yiğenlerine ne demeli var ki sıkıntı adam yanına çağırıyo yiğenlerinin gözü önünde vuruluyo onlarda seyrediyo yazık olmuş boşuna bakmış o yiğenlerine

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title