Haberler

Özsub ne zaman halka arz olacak? Özsub ne zaman borsada işlem görecek? Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Alfa solar halka arzından sonra şimdi de Özsu Balık halka arz ne zaman? sorusu merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Özsu Balık halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Vatandaşlar ise Özsub ne zaman halka arz olacak? Özsub ne zaman borsada işlem görecek? Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ne kadar? sorularına yanıt aradı. İşte merak edilenler...

Özsu Balık ne zaman borsada işlem görecek? sorusu gündemde yer alıyor. Alfa solar halka arzından sonra gündeme Özsu Balık halka arz kodu ne? soruları düştü. Vatandaşlar Özsub ne zaman halka arz olacak? Özsub ne zaman borsada işlem görecek? Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte Özsu Balık halka arz tarihi!

ÖZSUB NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Özsu Balık borsada işlem görme tarihi 29 Kasım 2022 olarak duyuruldu. Özsu Balık, 399.300 yatırımcı ile en geniş yatırımcı kitlesine ulaşan halka arz oldu.

ÖZSU BALIK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arz sabit fiyat ile başlayacak. Talep toplama 3 iş günü olarak belirlenecek. Talep toplama tarihleri ise henüz açıklanmadı. Özsu Balık'ın halka arz açıklık oranı 33,33% olarak belirlendi.

Özsu Balık şirket payları 7,69TL'de sabit tutulacak. Özsu Balık halka arz 1 TL nominal değerli paylar 9,69 TL sabit tutulacak. Şirketin arz büyüklüğü ise 153.800.000 TL'dir.

ÖZSU BALIK HALKA HİSSE KODU NE?

Özsu Balık'ın hisse kodu #OZSUB olarak açıklandı.

ÖZSU BALIK KAÇ LOT VERİYOR?

Özsu Balık şirketi 20,000,000 Lot veriyor.

ÖZSU BALIK ORANSAL MI, EŞİT DAĞILIM MI?

Şirket halka arzda eşit dağılım yapacak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title