Haberler

Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı hangi takımlarda oynadı? Özer Hurmacı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Özer Hurmacı, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Özer Hurmacı hakkında merak edilenler. Özer Hurmacı hayatı ve biyografisi. Özer Hurmacı kimdir? Özer Hurmacı hangi takımlarda oynadı? Özer Hurmacı kaç yaşında, nereli?

Özer Hurmacı kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gündemde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Özer Hurmacı merak konusu oldu. İşte Özer Hurmacı hakkında merak edilen Özer Hurmacı kimdir, Özer Hurmacı hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ÖZER HURMACI KİMDİR?

Alman-Türk futbolcu Özer Hurmacı, 20 Kasım 1986 tarihinde dünyaya geldi. Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in yeğenidir.2004-2005 sezonunda Ankaraspor altyapısında oynadı. Ertesi sezon kiralık olarak gönderilmiş bir sezon sonra Ankaraspor'a geri dönmüştür.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in yeğenidir. 2007-2008 sezonu ortasında, Galatasaray'la sezon sonu için anlaşmış ancak daha sonra Galatasaray'ın, sözleşme şartlarını yerine getirmemesi üzerine protokolü iptal edilmişti.

ANKARASPOR

2004-2005 sezonunda Ankaraspor altyapısın da oynamıştır. PAF Liginde 24 maçta 5 gol atmıştır. Ertesi sezon kiralık olarak gönderilmiş bir sezon sonra Ankaraspor'a geri dönmüştür. Ankaraspor formasıyla 3 sezon Süper Lig'de mücadele vermiş 69 maçta 5 gol atmıştır.

KEÇİÖRENGÜCÜ

2005-2006 sezonunda Ankaraspor'dan kiralanmıştır. Bir sezon Keçiörengücü'nde oynayan futbolcu diğer sezon Ankaraspor'a geri dönmüştür. Keçiörengücü'nde 27 maç oynamış ve 3 gol atmıştır.

FENERBAHÇE

15 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfasında Fenerbahçe (futbol takımı) kadrosuna transfer olduğu bildirildi. 22 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe forması altındaki ilk gollerini 23 Aralık 2009 tarihinde oynanan Türkiye Kupası grup maçında Altay takımına karşı atmıştır. Süper Lig'deki ilk golünü Denizlispor'a karşı atmıştır.2011-12 sezonunda ise Mersin İdman Yurdu'na 45 metreden bir gol atmış ve gol yılın golü seçilmiştir.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Özer Hurmacı Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title