Haberler

Öyle Bir Geçer Zaman Ki nerede çekildi? Öyle Bir Geçer Zaman Ki ne zaman çekildi, oyuncuları kimdir?

Güncelleme:

TEVE2 kanalında yayınlanan Yaprak Dökümü'nün tekrar bölümlerinin final yapmasının ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi tekrar bölümleriyle yayınlanmaya başladı. Dönemin oldukça dikkat çeken yapımları arasında yer alan Öyle Bir Geçer Zaman Ki nerede çekiliyor? Öyle Bir Geçer Zaman Ki ne zaman çekildi, oyuncuları kimdir? sorularının yanıtı nedir?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan drama türündeki Türk televizyon dizisidir.Öyle Bir Geçer Zaman Ki ne zaman çekildi, oyuncuları kimdir?

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

14 Eylül 2010 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi dönemin en sevilen dizileri arasında yer alır. Kanal D'de yayınlanan dizi Ali Kaptan ve ailesinin dramatik öyküsünü anlatır. Yaklaşık 3 sezon süren dizi Haziran 2013 tarihinde final bölümünü yayınladı. Dönemin reyting rekorlarını kıran dizi İstanbul Unkapanı semtinde çekildi. Unkapanı Zeyrek Bölgesi'nde dizi için 9 ev tamamen restore edildi ve 51 adet ev boyanarak diziye dâhil oldu.

İsmini erkin Koray'ın unutulmaz Öyle Bir Geçer Zaman ki parçasından alan dizinin yapımcılığını D Production ve A. Cengiz deveci üstlenmiştir.

KONUSU

1960'lı yılların sonunda, kocasının kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile'nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadele anlatılmaktadır. Geçen bu olayları Cemile'nin küçük oğlu Osman anlatmaktadır. 3. sezonda 12 Eylül Darbesi anlatılmaktadır.

OYUNCULARI

  • Erkan Petekkaya
  • Ayça Bingöl
  • Wilma Elles
  • Meral Çetinkaya
  • Yıldız Çağrı Atiksoy
  • Aras Bulut İynemli
  • Farah Zeynep Abdullah
  • Emir Berke Zincidi
  • Gün Koper
  • Mete Horozoğlu
  • Muhammet Uzuner
  • Türkü Turan
  • Yeliz Kuvancı
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D Kanal D Eylül Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title