Haberler

Görüntü İstanbul'dan! Gelen zamma tepki gösterip araçlarını yol kenarına bıraktılar

Güncelleme:

Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent yönetimi otopark aidatlarına zam yapınca işyeri çalışanları duruma tepki gösterdi. Otopark ücretlerini fazla bulan iş yeri çalışanları araçlarını yol kenarlarına, ağaçlık alanlara ve refüjlere bırakmaya başladı. Yapılan zammın bütçelerinin üzerinde olduğunu dile getiren vatandaşlar bu duruma çözüm getirilmesini bekliyor. Trafiği olumsuz etkileyen araçlar drone ile havadan görüntülendi.

"DAHA ÖNCE DE EYLEM YAPILDI"

Kuyumcukent çalışanlarından Harun Ergün "Kuyumcukent'te yapılan aidat, otopark ve kira zamları oldukça yüksek. Hepsinde yüzde yüz yirmi zam oldu. Bu zamlardan dolayı vatandaşlar araçlarını yol kenarlarına bırakıyor bunlar büyük kazalara da sebep olabilir. Genelde hepsi işçi sınıfı zaten bir protesto olacağını da zannetmiyorum. Daha önce de eylem yapıldı ama hiç bir anlamı olmadı" ifadelerini kullandı.

"AKŞAMA KADAR KALIRSA 100 TL ÜCRET ALIYORLAR"

"İnsanlar kendilerince bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyorlar" diyen Ergün, "Kaldırımlara bir milim iki milim de çıkmış olsa araçlara ceza kesiliyor. Yönetim kaldırıma çıkan araçlardan şikayetçi oluyor. Müşteriler için açık otopark sistemi var. İki saati geçtikten sonra 50 TL, akşama kadar kalırsa 100 TL ücret alıyorlar. Müşteriler genellikle 2 saat durduğu için sonlar açısından sorun olmuyor" dedi.

İşte bölgeden gelen o görüntüler;

Otopark aidatını yüksek bulan Kuyumcukent çalışanları araçlarını yol kenarlarına park etti

Otopark aidatını yüksek bulan Kuyumcukent çalışanları araçlarını yol kenarlarına park etti

Otopark aidatını yüksek bulan Kuyumcukent çalışanları araçlarını yol kenarlarına park etti

Otopark aidatını yüksek bulan Kuyumcukent çalışanları araçlarını yol kenarlarına park etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bahçelievler Kuyumcukent Yenibosna Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (15)

SNN GZR:

Ankara'da Mansur dan önce otoparklar bedavaydi. Şimdi 20 TL. Ama bizim çapulcu seçmen yahu her yerden belediyeye para akıyor ama hizmet niye yok diye sorgulanıyor hala 800 milyon batırdı diye gokceginelestiriyor sahi şuan Ankara'nın paraları nereye gidiyor

135
318
yanıtYanıtla
Mehmet Demir:

800 milyon derken 18 ile çarpman lazım çünkü dolar olarak harcadı. Peki o borç nasıl ödeniyor? Sadece harcayında iş bitmiyor bir de ödenmesi lazım. Kim ödüyor bunu düşündün mü?

yanıt228
yanıt49
Metin Yalcin:

İstanbul dar ve orta gelirliler için bir zulûm şehri olmuş, imkânı olan terk etsin gidip doğduğu topraklarda kendine ekmek arasın

125
3
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

sorun her yerde yenikapı metro istasyonunda tuvalet ücreti 1 lira hemen yukarısında baklalı kemaleddin camisinin tuvaletinde 3 lira biz parayı yoldan toplamıyoruz oda kazanıyor sen niye 3 lira alıyorsun din iman diyorsun hak yiyorsun

93
18
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Sistemsizlik sistem olduğu sürece çözümü kendimiz buluruz.Adalet olmadığı için insanlar kendi Adaletlerini arıyorlar.

101
7
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

İBB'de ispark a tam %200 zam yaptı toplamda. sanırım yol kenarları da dolarla geliyor.

57
37
yanıtYanıtla
Med Cezir:

Heryer İSPARK olsun

65
11
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

trafik cezası uygulanmalı

14
60
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

KÜÇÜK 25 BÜYÜK 50 KARIŞIK 75 AĞAYA BELEŞ

58
3
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ihanet edilmiş bir şehir..

43
15
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title