Haberler

Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz kaç yaşında, hangi takımı çalıştırıyor?

Güncelleme:

Osman Zeki Korkmaz kimdir? 17 yıl sonra Süper Lig'e çıkış yapan İstanbulspor'un başarılı teknik adamı Osman Zeki Korkmaz son dönemde futbolseverler tarafından araştırılmakta. Bir dönem Ankaragücü'nde İsmail Kartal'ın yardımcı antrenörlüğü görevini de üstlenen Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz kaç yaşında, hangi takımı çalıştırıyor?

Osman Zeki Korkmaz kimdir? Spor Toto Süper Lig'e 17 yıllık aranın ardından yükselen İstanbulspor'un maçlarının ardından teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ile ilgili detaylar futbolseverler tarafından araştırılıyor. Bir dönem Ankaragücü, Rizespor ve Konyaspor'da da yardımcı antrenör olarak görev alan Osman Zeki Korkmaz ile ilgili internette en çok Osman Zeki Korkmaz kaç yaşında, hangi takımı çalıştırıyor? soruları araştırılmakta. İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz ile ilgili detaylar haberimizde.


OSMAN ZEKİ KORKMAZ KİMDİR?


Osman Zeki Korkmaz Korkmaz, ilk olarak 2006 yılında Fenerbahçe genç takımında antrenörlüğe başladı ve 2009 yılında teknik direktör yardımcısı olarak ayrıldı. Konyaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor, Ankaragücü ve Eskişehirspor gibi çeşitli kulüplerde yardımcı antrenörlük görevini yapmış, Türk teknik direktördür.


OSMAN ZEKİ KORKMAZ KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİDİR?


Osman Zeki Korkmaz2 Mayıs 1982 yılında doğmuştur. Trabzon'da dünyaya gelen başarılı teknik adam 2022 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.


OSMAN ZEKİ KORKMAZ HANGİ TAKIMI ÇALIŞTIRIYOR?


Osman Zeki Korkmaz Süper Lig takımlarından İstanbulspor'un teknik direktörü olarak görev yapmaktadır. Korkmaz, 23 Ağustos 2021 tarihinde 1. Lig'de İstanbulspor'un başına geçti. İlk sezonunda İstanbulspor'un play-off'da dördüncü sırada yer almasını sağladı. İstanbulspor'u 17 yıl sonra ilk kez Süper Lig'e çıkaran play-off finalinde Bandırmaspor'u mağlup etti. 9 Haziran 2022'de kulüple olan sözleşmesini 2025'e kadar uzattı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Osman Zeki Korkmaz İstanbulspor Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title