Haberler

ORC son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı! Millet İttifakı 2 ilde ciddi fark attı

Güncelleme:

ORC Araştırma Şirketi tarafından son olarak Eskişehir, Uşak ve Kütahya'da gerçekleştirilen anketin sonuçları açıklandı. Millet İttifakı Eskişehir ve Uşak'ta büyük farkla önde çıkarken, Kütahya'da ise liderliği Cumhur İttifakı aldı.

ORC Araştırma tarafından son seçim anketine ilişkin sonuçlar paylaşıldı. Eskişehir, Uşak ve Kütahya'da vatandaşlara hangi partiye oy vermeyi düşündükleri soruldu.

ESKİŞEHİR'DE YÜZDE 56.2 ALDILAR

Eskişehir'de yapılan ankette CHP yüzde 35.7 oy alırken, ittifak ortağı İYİ Parti 20.5 oranında oy aldı. İki partinin toplam oyu 56.2 oldu. Kentte AK Parti yüzde 28.3 oy alırken, MHP 5.4 aldı. Bu sonuçlarla Cumhur İttifakı'nın oyu 33.7 oldu.

ORC son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı! Millet İttifakı 2 ilde fark attı

UŞAK'TA AK PARTİ'NİN OYLARI YETMEDİ

Uşak'ta yapılan seçim anketinde AK Parti yüzde 32.5 ile birinci çıktı. MHP'nin oyu 6.2 oldu. İki partinin toplam oyu ise 38.7 bandında şekillendi. Ancak CHP yüzde 30.4, İYİ Parti ise 23.5 aldı. İki partinin toplam oyunun 53.9 olmasıyla birlikte Millet İttifakı bu ilde de üstünlük sağladı.

ORC son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı! Millet İttifakı 2 ilde fark attı

KÜTAHYA'DA CUMHUR İTTİFAKI KAZANDI

Ankete göre Kütahya'da kazanan ittifak ise Cumhur İttifakı oldu. AK Parti 41.4, MHP de 10.3 alarak Cumhur İttifakı'nın 50.7'lik oyunu oluşturdu. İYİ Parti 22.3 alırken, CHP de 17.5 aldı. Bu iki partinin oylarının toplamı ise 39.8 olarak kaydedildi.

ORC son seçim anketinin sonuçlarını yayınladı! Millet İttifakı 2 ilde fark attı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Millet İttifakı AK Parti MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

cemil karaca :

Geçin bu işleri Reis Allah'ın izniyle 2023'de yine kazanacak bu aziz vatan dış güçlerle onların içerdeki işbirlikçilerine teslim edilmeyecek o dediğiniz illerin zaten zihniyeti belli onlara sahil kesimlerinide ekleyin ama sonuçta yine cumhur ittifakı galip gelecek.

157
370
yanıtYanıtla
Hayati Karakaya :

Yalan ve ısmarlama haber Ben Uşakta yaşıyorum Uşaklıyım Cumhur İttifakı %60 la alır seçimi

130
206
yanıtYanıtla
Hayati Karakaya :

Türkiye ve Dünya gerçeklerinden uzak yaşayan sadece kendi çıkarlarını düşünen ve olumsuz görüş bildiren sevgili Türk insanı sana da SELAM

yanıt27
yanıt25
Recep Topaloğlu:

Söylediğin doğru değil, Uşak'ta yaşıyorum. Cumhur ittifakının en güçlü olduğu dönemde bile ilde %60 oyu olmadı. Akp-Mhp teşkilatından çıkıp halkın arasına karışın. Son yerel seçimi de kıl payı aldı Akp. Hatırlatalım ki hafızanız canlansın.

yanıt1
yanıt2
Umit Cetin:

kazanan belli yine durmak yok yola devam siz ikinciyi belirleyin boşuna uğraşmayın

108
150
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Yav he he...

73
101
yanıtYanıtla
bekir yapici:

gelecek secimde akp ve mhp kemiklesmis secmeninin haricindekilerin oyunu alamiyacak gibi bu acikca görülüyor ayrica halkimiz cok cabuk unutuyor 2018 genel seciminde ak parti gecersiz oylari YSK karariyla kendi hanesine yazdirdigi halde meclis cogunlugunu elde edememisti bahceli söyleminden dönmeseydi bu gün akp ikdidari olmazdi.

93
63
yanıtYanıtla
by nokta :

daha bugün apoya özgürlük isteyene chp barış ödülü verdi

yanıt1
yanıt2
CAN:

allahtan korkun yav brent petrol 130 dolar iken 28 lira olan yakıt litresi brent petrol 98 dolara düştü hala 27 lira ve 92 kuruşluk indirime büüyük indirim diyorsunuz ya hesap kitap yapamıyorsunuz yada yolacak kaz arıyorsunuz kur korumalı faizcilere

105
43
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Tmm hukumet elestiriliyorda bazi seylerdede abartmayalim Brent petrol hicbir zaman 130 dolari gormedi. En fazla 115-116 dolari gordu O zamanda yakit 30 tl ustu oldu

yanıt19
yanıt43
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title