Haberler

Orban kimdir? Gift Orban kaç gol attı?

Güncelleme:

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, Belçika ekibi Gent ile 1-1'in rövanşında İstanbul'da karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında yaşananlar ekran başındaki futbolseverleri hayrete düşürdü. Peki, Orban kimdir? Gift Orban kaç gol attı?

Temsilcimiz Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'nde Gent ile oynadığı maçta rakibin 20 yaşındaki forveti Gift Orban, 31, 32 ve 34'te attığı gollerle hat-trick yaptı. Maçın spikeri Müjdat Mustafa Muratoğlu, "Kim bu adam? İçinden Haaland çıktı" sözleriyle durumu özetledi. Orban kimdir? Gift Orban kaç gol attı?

ORBAN KAÇ GOL ATTI?

Gent'in 20 yaşındaki forveti Gift Emmanuel Orban 31, 32 ve 34'te attığı gollerle takımını 3-0 öne geçirdi. 37'de Hugo Cuypers'in attığı golle skor 4-0'a geldi. Başakşehir, Belçika ekibinden 6 dakikada 4 gol yedi.

Gift Orban'ın insanüstü performansı ekran başındaki futbolseverleri hayrete düşürdü. O anlarda sessizliğe gömülen Müjdat Mustafa Muratoğlu, "Kim bu adam? İçinden Haaland çıktı" sözleriyle durumu özetledi.

ORBAN KİMDİR?


Emmanuel Orban, Belçika kulübü Gent için forvet olarak oynayan Nijeryalı profesyonel bir futbolcudur.

Doğum tarihi: 17 Temmuz 2002 (20 yıl yaşında)

Şu andaki takımı: KAA Gent (#20 / Forvet)

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Başakşehir Konferans İstanbul Belçika Gent Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title