Haberler

Once Upon A Time In Hollywood Filmi

Once Upon a Time In Hollywood filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Once Upon a Time In Hollywood filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

1969 yazında Los Angeles'de geçen de, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise de geri plandaki hikayeyi oluşuturuyor.

Yönetmen: Quentin Tarantino

Senaryo: Quentin Tarantino

Oyuncular: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Timothy Olyphant, James Remar, Lorenza Izzo, Emile Hirsch, Victoria Pedretti, James Marsden, Scoot McNairy, Tim Roth, Sydney Sweeney, Damian Lewis, Maya Hawke, Austin Butler, Luke Perry, Rumer Willis, Margaret Qualley, Bruce Dern, Michael Madsen, Clifton Collins Jr., Rebecca Rittenhouse, Nicholas Hammond, Zoë Bell, Damon Herriman, Lena Dunham, Martin Kove, Leslie Bega

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Once Upon a Time In Hollywood

Yapımcı Firma: Heyday Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 23.08.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Charles Manson Sharon Tate Los Angeles Hollywood Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title