Haberler

Oğlum son bölüm izle! SHOW TV Oğlum 7. bölüm full HD izle! Oğlum 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Oğlum son bölüm yayınlandı! SHOW TV Oğlum 7. bölüm izleyemeyenler Oğlum son bölüm izle! SHOW TV Oğlum 7. bölüm izle! Oğlum son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Oğlum yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Oğlum canlı izle! Oğlum canlı izleme linki! Oğlum yeni bölümde neler olacak haberimizde...

Oğlumson bölüm izle ve Oğlumcanlı izle linki araştırılıyor. SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Oğlumdizisi 7. bölümü yayınlandı. SHOW TV Oğlum 7. bölüm izleyemeyenler Oğlum son bölüm izle! SHOW TV Oğlum 7. bölüm izle! Oğlum son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Oğlum yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Oğlum canlı izle! Oğlum canlı izleme linki! Oğlum yeni bölümde neler olacak haberimizde...

OĞLUM DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melike'nin Efe'ye "Ne olur bana bir şey söyle!" diyerek yalvardığı tanıtımda küçük çocuğun Melike'ye neler söyleyeceği heyecanla bekleniyor. Sedat ve Demet'ten Efe'nin serbest bırakıldığını öğrenen İlyas büyük bir öfke patlaması yaşayarak Tuğrul'un iş yerine saldırıyor. Bulut ile Sedef birbirine giderek yakınlaşırken Bulut'un Sedef'in arkasından yaşadığı büyük şok akıllara "Bulut, Sedef'in aslında kim olduğunu öğrenecek mi?" sorusunu getiriyor. Sedat, Kaan'ın ölüm nedenini Demet'e söylerken izleyici de otopsi raporunu büyük bir merakla bekliyor.

OĞLUMSON BÖLÜM İZLE!

Oğlumson bölüm izlemek için OĞLUM SON BÖLÜM İZLE'ye tıklayınız.

OĞLUM 7. BÖLÜM İZLE

OĞLUM KONUSU NE?

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım'dan hikayesiyle iddialı yeni bir dizi geliyor. Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak ve bir umut hikayesi anlatacak olan 'Oğlum' dizisinden ilk teaser yayınlandı.

Merakla beklenen projenin teaser'ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser'daki "Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…" sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi.

OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

  • Canan Ergüder - Demet
  • Songül Öden - Zeynep
  • Feyyaz Duman - Tuğrul
  • Timur Acar - İlyas
  • Serhat Teoman - Sedat
  • Kubilay Aka - Bulut
  • Nihal Yalçın - Melike
  • Tuğçe Açıkgöz - Sedef
  • Metehan Parıltı - Efe
  • Emir Kaan Özkan - Kaan
  • Ali Seçkiner Alıcı
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Show Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title