Haberler

Nur Fettahoğlu sevgilisi kim? Nur Fettahoğlu evli mi?

Güncelleme:

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Nur Fettahoğlu'nun özel hayatı sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. Yeni sevgilisiyle araçta öpüşürken görüntülenen oyuncu Nur Fettahoğlu, sosyal medya hesabından ilişkisini ilan etti. Peki, Nur Fettahoğlu sevgilisi kim? Nur Fettahoğlu evli mi?

Son olarak final yapan Darmadağın isimli dizide başrolü oynayan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, bir süredir aşk yaşadığı yeni sevgilisiyle görüntülendi. İlişkisini gözlerden uzak yaşayan oyuncu, çıkan görüntülerin ardından sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. Sevenleri ise arama motorlarında Nur Fettahoğlu sevgilisi kim? Nur Fettahoğlu evli mi? sorularına yanıt aradı. Detaylar haberimizde...

NUR FETTAHOĞLU SEVGİLİSİ KİM?

Yeni sevgilisiyle araçta öpüşürken görüntülenen oyuncu Nur Fettahoğlu, sosyal medya hesabından ilişkisini ilan etti. Bir süredir ilişki yaşadığını söyleyen oyuncu, "Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur" dedi. Basına sızan haberlerde sevgilisinin adının yanlış yazıldığını söyleyen oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: " Günün erken saatlerinden beri çıkan haberler beni derinden üzmüştür. Haber kanalında benim ile bahsi geçen kişiyi tanımadığımı ve kendisi ile bir tanışıklığımın olmadığını belirtmek isterim. Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur. Her şeyden önce bir kız annesi olarak kendi ailemin ve değer verdiğim kişinin ailesinin mahremini korumak zorundayım. İki yetişkin bekar olarak yaşadığımız ilişkinin hiç içinde olmak istemediğim duruma çekilmesinden dolayı rahatsızlık ve şaşkınlık içerisindeyim. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyiniz."

Bir çocuk annesi Nur Fettahoğlu, 2008-2011 yılları arasında Murat Aysan ile 2013-2021 yılları arasında da Levent Veziroğlu ile evli kaldı.

Nur Fettahoğlu sevgilisi kim? Nur Fettahoğlu evli mi?

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR?

Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980 tarihinde Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak Duisburg, Almanya'da doğdu. Baba tarafından Arnavut kökenli Giritli, anne tarafından ise Kosovalı Arnavut olan aile üyeleri Rize'ye göç etmiştir.

Beşiktaş Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki "Peyker Yöreoğlu" rolüyle yıldızı parladı. Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynadı. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz ile başrolü paylaştı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl adlı dizide "Mahidevran Sultan"ı canlandırmıştır. Bu dizideki rolüyle yardımcı başrol olarak birçok ödül almış, beğeni toplamıştır. Ardından Kanal D ekranlarında Hayat Yolunda adlı dizide "Doç. Dr. Şafak Günay" karakterini canlandırmıştır. Filinta dizisinde Boris Zaharyas'ın can düşmanı "Süreyya" rolünde yer almıştır.

Nur Fettahoğlu sevgilisi kim? Nur Fettahoğlu evli mi?Nur Fettahoğlu

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Nur Fettahoğlu Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title