Haberler

Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Meliha'nın kızı kimdir?

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı karakterlerle merak toplayan Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Meliha'nın kızı Melek karakterine can veren Nilsu Yılmaz merak ediliyor. Kırmızı Oda Meliha'nın kızı aslında Melek kim? Nilsu Yılmaz kimdir? Nilsu Yılmaz nereli ve kaç yaşında? İşte Nilsu Yılmaz'ın boyu, kilosu, oynadığı dizi ve filmler...

Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtları merak ediliyor. Nilsu Yılmaz internetin en çok aratılan isimlerinden biri oldu. Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Meliha'nın Kızı Melek'in aslında kim olduğunu merak ediyor. Kırmızı Oda Meliha'nın kızı aslında Melek kim? Nilsu Yılmaz kimdir? Nilsu Yılmaz nereli ve kaç yaşında? İşte Nilsu Yılmaz'ın boyu, kilosu, oynadığı dizi ve filmler... Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

NİLSU YILMAZ KİMDİR?

Bir süredir Kırmızı Oda dizisinde oynayan Nilsu Yılmaz'ın 18 yaşında ve İzmirli olduğu biliniyor. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro bölümünden mezun olan Nilsu Yılmaz eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı'nda devam ediyor. 1,77 cm boyunda ve 50 kilo olan Nilsu Yılmaz'ın daha önce Ufak Tefek Cinayetler, 20 Dakika, Davetsiz Misafir, Payitaht Abdülhamid, Aşk Tesadüfleri Sever gibi yapımlarda tol almıştır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title