Haberler

Neşe Karaböcek öldü mü? Neşe Karaböcek kimdir kaç yaşında?

Güncelleme:

Arabeskin anası olarak bilinen Neşe Karaböcek pek çok sinema filminde de rol almıştır. Etkileyici sesi ve yüzlerce yazdığı sözle çok sevilen Neşe Karaböcek hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Neşe Karaböcek kimdir, kaç yaşında? Neşe Karaböcek öldü mü? Neşe Karaböcek şarkıları nelerdir? Neşe Karaböcek vefat mı etti?

Asıl adı Neş'ecan Göktürk olan ünlü sanatçı Neşe Karaböcek İstanbul'da doğdu. Arabeskin anası olarak bilinen Neşe Karaböcek, 11 sinema filminin başrolünde oynamıştır. Neşe Karaböcek hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde.

NEŞE KARABÖCEK KİMDİR?

Asıl adı Neş'ecan Göktürk olan ve henüz 5 yaşında "Karaböcek" piyesinde oynarken İsmet İnönü'den, Karaböcek soyadını alan "Orta Şark'ın Altın Bülbülü" unvanlı sanatçı, babasının demiryollarındaki görevi nedeniyle İstanbul' da doğdu. Henüz 2,5 yaşındayken babasının tayininin Ankara' ya çıkması nedeniyle oraya taşıdı.Neşe Karaböcek ilk evliliğini Elenor Plak'ın kurucususu, yapımcı ve müzisyen Atilla Alpsakarya ile yaptı. Bu evlilikten Alper adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi. Atilla Alpsakarya'nın 1974' te Neşe Karaböcek'ten ayrılıp (12 Eylül 1975) baldızı Gülden Karaböcek'le evlenmesi uzun süre magazin basınını meşgul etti. Bu evlilik yüzünden Neşe ve Gülden Karaböcek kardeşlerin arası açıldı. Neşe Karaböcek 1975 tarihinde gazeteci Tevfik Yener ile evlendi. Bu evliliktende Hasan adını verdiği bir oğlu daha oldu. Hemen hemen her tür müziği denemiş ve sayısız 45'lik plak, LP ve kaset/CD doldurmuştur. Ayrıca 11 sinema filminin başrolünde oynamıştır.İlk büyük çıkışını 1968 yılında "Artık Sevmeyeceğim" adlı 45'liği ile yakalamış ve 90'lı yılların ortalarına kadar ismini zirvede tutmayı başarabilen ender sanatçılardan biri olmuştur. 1968-1980 arasındaki 12 yıl boyunca çeşitli plak şirketlerinden 16 adet altın plak, 1 platin plak, 1 altın bülbül (5 altın 45'lik yerine verilmiştir) ve 2 altın kaset ödülü almıştır. 1981 yılında Altın Plak adlı müzik şirketini kuran sanatçı, "Arabeskin anası" olarak bilinmekte olup yaşamını çocukları ile birlikte sürdürmektedir.

NEŞE KARABÖCEK VEFAT MI ETTİ?

Sosyal medyada duayen sanatçı Neşe Karaböcek'in vefat ettiğine dair çıkan haberlere Radyo programcısı ve OSSİ Müziğin sahibi Hakan Eren, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Hakan Eren yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar sosyal medyada yayınlanan Neşe Karaböcek vefat etti haberleri asılsızdır. Neşe Karaböcek'in sağlığı yerindedir. Bu haberi uyduranları Allah'a havale ediyorum"

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Neşe Karaböcek Göktürk Ankara Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (9)

latif:

büyük bir korkuyla arattım bunu böyle haber yapanlara yazıklar olsun

0
1
yanıtYanıtla
kadriye:

Maşallah ya. . .

0
0
yanıtYanıtla
Serkan:

E insan hos olmeyecek mi

0
0
yanıtYanıtla
yasin:

bir sürü sayfada direkt öldü yazmışlar yazık günah sevenlerine

0
0
yanıtYanıtla
kenan:

açıklama yapılması iyi olmuş yoksa konu uzardı

0
0
yanıtYanıtla
Osman:

Kendileri çıkartıyorlar böyle haberleri gibime geliyor. Unutulmuştu birden gündem oldu .

0
0
yanıtYanıtla
Feyza:

Allah uzun ömür versin

0
0
yanıtYanıtla
emir:

Bugün de yalan habere inandık gibi oldu sağ olun

0
0
yanıtYanıtla
aslan:

Öldü diye haber yapanlara yazıklar olsun. . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title