Haberler

Muhteşem Yüzyıl 17.bölüm

Hürrem yeni sarayda Leo ile karşılaşacak mı? Leo’nun hayatta olmadığını düşünen Hürrem, yaşadığını öğrenebilecek mi? Hamile olduğunu öğrenen Hürrem, hemen Süleyman’a müjdeyi vermek ister. Hasbahçe’de Leo’ya poz vermekte olan Hünkar’ın yanına gider. Mahidevran Hürrem’in hamile haberini alınca yıkılır. Gülşah ise Hürrem’i öldürebileceğini söyler. Acaba Mahidevran Gülşah'ın kendisine Hürrem'den kurtulmak için yaptığı teklifi kabul edecek mi? İbrahim Paşa ve Hatice Sultan dillere destan bir düğünle evlenirler… Sultanın nedimesi olarak İbrahim Paşa Sarayı'na gitmek zorunda kalan Victoria, Süleyman’a karşı hain planlarına devam edebilecek mi?

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi...

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı'nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak...

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Muhteşem Yüzyıl Hatice Sultan Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title