Haberler

Muharrem İnce'nin adaşı olan Tekirdağlı vatandaş: Oyumu Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve Memleket Partisi Genel Başkanı ile aynı isim ve soyadını taşıyan Muharrem İnce, oyunu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini söyledi. Arkadaşlarının kendisine "Cumhurbaşkanı" dediğini söyleyen İnce, "Ama Muharrem İnce'ye hiç oy vermedim. Devamlı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim ben." ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kızılpınar Mahallesi'nde oturan ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aynı isim ve soyadını taşıyan vatandaş, arkadaşları tarafından "Cumhurbaşkanı" lakabı ile anılıyor. Anne adı da Zekiye olan İnce, Muharrem İnce'ye hiç oy atmadığını söyledi.

Muharrem İnce'nin adaşı: 'Oyum Erdoğan'a'

"ERDOĞAN'A OY VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

İnce, "Samsun Çarşamba doğumluyum. 1965 doğumluyum. Son 1 yıldır burada ikamet ediyorum, 3 çocuk babasıyım. Bana 'Cumhurbaşkanı' olarak hitap ediyorlar. Ama Muharrem İnce'ye hiç oy vermedim. Devamlı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim ben. Bu seçimlerde de Erdoğan'a oy vermeyi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Memleket Partisi Muharrem İnce Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (5)

Es Es:

Düşün bakalım Erdoğan aday olabilirse verirsin.

95
172
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Düşünme yetenegin olsaydi ona oy vermezdin

23
13
yanıtYanıtla
Recep Tayyip Yunusemre:

hayrola neyi düşünecek Erdogan bumilettin gön lüne taht kumuş birliderdir...

4
15
yanıtYanıtla
ERKAN :

bunun haber değer ne?

14
2
yanıtYanıtla
Aziz Gadyar:

Neden Erdoğan Bunu ülkenin insani değil mi de Aday Olmasin devam yaparsa o yapar gerisi bos yapar

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title