Haberler

Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun ilk resimleri! Müge Anlı ve Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nerede görüntülendi? (VİDEOLU-FOTOĞRAFLI)

Güncelleme:

Başarılı sunucu Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Sadece yakın çevrelerinin katıldığı törenle dünyaevine giren çift, düğüne dair hiçbir fotoğraf paylaşmamıştı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu aylar sonra ilk kez yan yana görüntülendi! Mügen Anlı ve Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nerede görüntülendi? İşte Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte ilk fotoğrafları…

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, haziran ayında programda bir açıklama yaparak İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Sadece yakın çevrelerinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu törene ait hiçbir fotoğraf paylaşmamıştı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu aylar sonra ilk kez yan yana görüntülendi. Peki Müge Anlı ve Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nerede görüntülendi? İşte Müge Anlı ve Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun ilk fotoğrafları…

MÜGE ANLI VE EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NUN İLK FOTOĞRAFLARI!

Haziran ayında dünyaevine giren Müge Anlı'nın eşi İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun resimler! Müge Anlı ve Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nerede görüntülendi? (VİDEOLU-FOTOĞRAFLI)Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu

MÜGE ANLI VE EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU NEREDE GÖRÜNTÜLENDİ?

Ünlü sunucu Müge Anlı, haziran ayında kendi programında evlilik haberini duyurduktan sonra 25 Haziran Cumartesi akşamı yakın çevrelerinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturmuştu. Törene ait hiçbir fotoğraf paylaşmayan çift, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette görüntülendi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title