Haberler

Müge Anlı neden canlı yayın yok? 18 Kasım Müge Anlı neden bugün program yapmadı? Müge Anlı bugün yayınlanmayacak mı?

Güncelleme:

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı, hafta içi her sabah izleyici ile buluyordu Ancak bu sabah Müge Anlı ekrana gelmedi ve izleyiciler Müge Anlı programının neden olmadığını merak etmeye başladı. Peki, Müge Anlı neden canlı yayın yok? 18 Kasım Müge Anlı neden bugün program yapmadı? Müge Anlı bugün yayınlanmayacak mı?

Müge Anlı neden canlı yayın yok? sorusu merak ediliyor. Yayınlandığı her bölümü ile gündemi belirleyen ve izleyicilerin beğenisini toplayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu sabah ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanmadı. Peki, Müge Anlı neden canlı yayın yok? 18 Kasım Müge Anlı neden bugün program yapmadı? Müge Anlı bugün yayınlanmayacak mı? İşte, detaylar…

MÜGE ANLI NEDEN CANLI YAYIN YOK?

Yayın öncesi köpeğiyle oynarken onun dişinin dudağına geldiğini söyleyen ünlü televizyoncu "Yayını küçük, beklenmedik bir kazadan dolayı geç açmak zorunda kaldım. Canlı yayın hayatımda bir sel olduğunda geç kalmıştım, bir de şimdi geç kaldım. Ben yine yayına geldim. Makyaj falan 'bir şey olmaz' diye... Saçımı falan yaptırdım ama kan durmayınca arkadaşımı aradım 'Mine benim kanım durmuyor' dedim, fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı 'Dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın."

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Müge Anlı Atv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title