Haberler

Mucize Doktor 55. Bölüm fragmanı izle! FOX TV Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor 54. bölüm izle

Güncelleme:

Mucize Doktor 54. bölüm izle! Mucize Doktor dizisinin 54. bölümü ardından Mucize Doktor 55. bölüm fragmanı da yayınlandı. FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor 55. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor son bölüm özeti! Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak? FOX TV Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor 54. bölüm izle

Mucize Doktor 54. bölüm full izle! Mucize Doktor 54. bölüm tamamı izle! FOX TV ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor 54. bölüm seyret! Mucize Doktor 54. bölüm tek parça izle! Mucize Doktor 54. bölüm tamamı izle! Mucize Doktor 55. son bölüm fragmanı izle.

MUCİZE DOKTOR 54. bölüm FULL İZLE!

Mucize Doktor dizisi FOX TV ekranlarında 54. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 54. bölümün ardından şimdi de Mucize Doktor 55. bölüm için araştırmalarına başladılar. Mucize Doktor 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Mucize Doktor 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor 55. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz...

MUCİZE DOKTOR 55. BÖLÜM ÖZETİ

Bir asker uğurlaması sırasında meydana gelen zincirleme trafik kazası bütün civar hastaneleri alarma geçirir. Ferman asistanlarla beraber olay yerine gider. Can pazarı dört bir yanda sürer, başka hastaneden bir doktor, Ali'yi sıkıştırdıkça sıkıştırır ve herkes limitinin sonuna kadar test edilirken bir de fark ederler ki… Ferman yoktur. Saatlerdir kimse ondan haber alamamıştır…

MUCİZE DOKTOR 55. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUCİZE DOKTOR 54. BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor 54. Bölümü izlemek için tıklayınız!

MUCİZE DOKTOR'UN KONUSU

Mucize Doktor dizisi Amerikan yapımı olan ve 2017 yılında 2 sezon ve 36 bölüm olarak yayınlanan The Good Doctor dizisinden uyarlanacak konusu ile tıbbi bir drama dizisi olarak ekranlara geliyor. Mucize Doktor dizisinin konusu ise dağlık ve sapa bir köyde otizmli Savant Sendromu ile hayata gözlerini açan ve bu özel kişinin yani Ali Vefanın cerrah olma yolundaki mücadele hikayesi ekranlara taşınıyor.

Bu genç cerrahın çok özel bir hastalığı vardır Savant Sendromu. Savant Sendromu genel zeka düzeyi ortalama durumda olmasına karşın bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi yeteneğine sahip olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta çok zorlanan bu genç doktorun ilginç de bir hikayesi vardır. Ali Vefa karakteri, henüz çocukken farklılığından dolayı babası onu evlatlıktan reddeder ve maalesef şiddete maruz bırakır. Ali'ye onun özel olduğunu bilen bir abisi var ve tek desteği de abisidir. Abisinin Ali'ye Arkadaş olmaları için şart koşan çevredeki arkadaşlarının isteğini yerine getirmek için girdiği yıkık bir yapının altında göçükte kalır ve Alinin gözleri önünde ölür. Bu vesile ile Ali Vefa acil müdahaleye gelen Doktor Adil ile tanışır ve Adil Hoca Ali Vefa'yı evlatlık edinir.

Doktor Adil, Ali Vefa'yı ilgi ve sevgi ile yetiştirir. Abisini kaybetmenin verdiği acı, hiç kimsenin ve özellikle çocukların ölmemesi için yardım edebilme arzusu ile doktor olmaya karar verir. Ali içine kapanık bir çocukken zehir gibi zekası ile tıp fakültesini birincilikle bitirecek ve bu konuda destek olan Adil Hocanın İstanbul'da başhekimi olduğu bir hastanede asistan doktor olarak girer. Mucize Doktor dizisinde daha çok Savant Sendromu olan bir doktorun hayata uyumu, ayrıca Ali ve çevresindeki diğer doktorların aşk hikayesi anlatılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mucize Doktor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title