Haberler

Muammer Ketenci kimdir? TV8 2. sayfa konuğu Muammer Ketenci kaç yaşında, nereli? Muammer Ketenci hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Muammer Ketenci, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Muammer Ketenci hakkında merak edilenler. Muammer Ketenci hayatı ve biyografisi. Muammer Ketenci kimdir?

Muammer Ketenci kimdir, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Muammer Ketenci merak konusu oldu. İşte Muammer Ketenci hakkında merak edilen Muammer Ketenci kimdir, Muammer Ketenci hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

MUAMMER KETENCİ KİMDİR?

Ünlü modacı Muammer Ketenci, 1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitiminin ardından, Avrupa da tasarım ve moda alanında eğitim gördü. Aslen Trabzon Akçaabat'lı olan Muammer Ketenci, 30 yılın üzerinde takı tasarım ve aksesuar ile uğraştıktan sonra tekstil sektörüne geçti.

İstanbul'da ve İstanbul dışında birçok üniversite seminerler veren Muammer Ketenci, birçok ünlü isimle çalışmalarına devam ediyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Muammer Ketenci Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title