Haberler

Model Cindy Bruna kimdir? Cindy Bruna kaç yaşında? Cindy Bruna boy ve kilosu nedir? Cindy Bruna sevgilisi kim?

Güncelleme:

27 Eylül 1994 doğumlu Fransız model boy ve kilosu nedir? Babası İtalyan, annesi Kongolu kökenli model Cindy Bruna kimdir? Cindy Bruna sevgilisi kim? İlk kez 2013 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da yürüyen Cindy Bruna kariyeri nedir?

Önemli markalarla yaptığı iş birlikleri ve modellikteki kariyeri ile adından söz ettiren başarılı model Cindy Bruna futbolcu sevgilisi ile manşetleri süslemekte. Cindy Bruno kimdir? Cindy Bruno boy ve kilosu nedir? Cindy Bruno sevgilisi kim? Cindy Bruno hakkında tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır.

CINDY BRUNA KİMDİR?

Bruna, 17 yaşında izci Dominique Savri tarafından keşfedildi ve Metropolitan Management, ana ajansı ve Wilhelmina Modelleri ile anlaştı.

İlk modellik işleri Alaïa ve Elie Saab içindi. 2012'de yalnızca Calvin Klein için yürüdü. Ayrıca Vogue İtalya'nın Aralık 2013 ve Eylül 2014 sayılarının kapağında yer aldı. Ayrıca American Vogue, Vogue Arabia, Vogue Japan, Vogue Spain, Vogue Ukraine, Vogue Portugal, W Magazine, Harper's Bazaar, Elle UK, Wonderland vb. Yayınlarda başyazılarda yer almıştır. 2013 Victoria's Secret Fashion Show'da ilk kezyürüdü ve sonraki her defasında yer aldı. Bruna, şu anda models.com'da "Money Girl" olarak yer alıyor.

Model Cindy Bruna kimdir? Cindy Bruna kaç yaşında? Cindy Bruna boy ve kilosu nedir? Cindy Bruna sevgilisi kim?

CINDY BRUNO SEVGİLİSİ KİM?

Uzun süre futbolcu Morgan Biancone ile sevgili olan model, daha sonra yine futbolcu Jessca Aidi ile ilişkisi başladı. jessca Aidi sayesinde futbolcularla iyi arkadaşlıklar kurdu.

CINDY BRUNO BOY VE KİLOSU NEDİR?

Boy: 1.82

Kilo: 50

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Vogue Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

yunus dfg:

bi boyu uzun

0
0
yanıtYanıtla
dertav:

tüm sevgililerini futbolculardan seçiyo

0
0
yanıtYanıtla
nagi,han b.:

1. 82 boy mu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title