Haberler

MET Gala 2021 ne zaman? MET Gala 2021 saat kaçta, hangi gün? MET Gala'da kimler olacak?

Güncelleme:

2021 Met galasını nasıl ve nerede izleyeceğinizi mi merak ediyorsunuz? Met Gala 2021 tarihi ve temasından yeni duyurulan isimlerden Timothée Chalamet, Billie Eilish, Naomi Osaka ve Amanda Gorman'a kadar bilmeniz gereken her şey büyük merak topluyor. Peki, Rihanna'nın harika kostümleriyle hafızalara kazınan MET Gala 2021 ne zaman? MET Gala'da kimler olacak?

MET Gala 2021 ne zaman?sorusunun yanıtı merak ediliyor. Modanın en büyük gecesi olarak anılan Met Gala 2021, New York City'deki Metropolitan Sanat Müzesi için bir bağış toplama etkinliğidir. Etkinlik, yıldızları, genç yaratıcıları ve endüstri örneklerini ağırlıyor. Kostüm Enstitüsü, 2021 ve 2022 yıllarında Amerikan modası konulu ilk iki bölümden oluşan sergisine ev sahipliği yapacak. Birinci bölüm olan "In America: A Lexicon of Fashion", 18 Eylül 2021'de Anna Wintour Kostüm Merkezi'nde açılacak. , ve American Wing dönem odalarında 5 Mayıs 2022'de "In America: An Anthology of Fashion" açıldığında sergilenmeye devam edecek.

MET GALA 2021 NE ZAMAN?

Pandemi nedeniyle artık dijital ödül törenlerine yabancı değiliz ve ünlüler evlerinde yapılacak bir etkinlik için kırmızı halı hazırlamanın zorluğuna göğüs gerdi. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Kırmızı halı, 13 Eylül Pazartesi günü Doğu saatiyle 17:30'da Vogue.com'da canlı yayınlanacak.

Geçmişte kırmızı halıyı kim yönetti?

Başka hiçbir etkinlik Met Gala ile aynı teatral çekilişe sahip değildir. Geçtiğimiz yıllarda yıldızların temayı o kadar tam kucakladığı görüldü ki, bu bir süslü elbise tipi olaya dönüşüyor. 2019'da Katy Perry, bir avize gibi giyinirken kamp temasını en uç noktalara taşırken, kırmızı halı dramasıyla tanınan Lady Gaga, geniş eflatun elbisesini ışıltılı file taytlarla ve bir 'Haus of Gaga' içecek arabasıyla değiştirdi.

Dar 'çıplak elbiseler' Cher'in 1974'te giymesinden bu yana Met Gala geleneğinin bir parçası olmuştur. Bob Mackie tarafından tasarlanan neredeyse kılıf benzeri ten rengi elbise, ressamlık payetler ve tüylerle süslenmiş, aynı anda serbest dolaşan bohemyayı kanalize etmiştir. 1920'lerin ahlaksız zarafetiyle geçen on yıl. Beyoncé, Taylor Swift, Jennifer Lopez ve Emily Ratajkowski, yıllar boyunca modern yorumlara sahip oldular.

Ve Rihanna'nın Çinli modacı Guo Pei'nin 2015 kanarya sarısı elbisesini, 16 metrelik treniyle, iki yıl ve 50.000 saat el işlemesi ile kim unutabilir? Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca moda tarihine geçen Sarah Jessica Parker ve şimdi geç Alexander McQueen,2006 Anglomania sergisi için eşleşen tartanları bağışlayan , İngilizlere ait her şeye adanmış. Parker'ın tek omuzlu kuşak ve tütü etek giydiği ve McQueen'in eteği ve bağcıklı Brigadoon ayakkabılarıyla, halıdaki en şık klana benziyorlardı.

MET GALA'DA KİMLER OLACAK?

MET Gala'nın merakla beklenen Guest List'i geçtiğimiz günlerde belli oldu.

Masaların açıklanmasıyla heyecan da arttı. Rihanna'dan Rosalia'ya pek çok isim MET Gala'da olacak.

MET Gala 2021 ne zaman? MET Gala 2021 saat kaçta, hangi gün? MET Gala'da kimler olacak?

MET Gala 2021 ne zaman? MET Gala 2021 saat kaçta, hangi gün? MET Gala'da kimler olacak?

MET Gala 2021 ne zaman? MET Gala 2021 saat kaçta, hangi gün? MET Gala'da kimler olacak?

Peki, siz hangi masada olmak isterdiniz?

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Rihanna Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title