Haberler

Messi Barcelona'ya mı dönüyor? Messi Barcelona'ya mı gidiyor?

Güncelleme:

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönmeye hazırlandığı söylenilen haberlerin ardından futbolseverler ve Messi hayranları Messi Barcelona'ya mı dönüyor? Messi Barcelona'ya mı gidiyor? sorularını araştırdı.

Barcelona'nın eski yıldızı olan Lionel Messi'nin eski takımına döneceği haberleri futbolseverlerin gündemine düştü. PSG ile sözleşmesinin sezon sonu bitmesinin üzerine Messi'nin yeni takımı merak edildi. Barcelona Başkanvekili Rafa Yuste'nin açıklamalarının ardından ise Messi Barcelona'ya mı dönüyor? Messi Barcelona'ya mı gidiyor? soruları gündeme geldi. Detaylar haberimizde.

MESSİ BARCELONA'YA MI DÖNÜYOR?

Barcelona Başkanvekili Rafa Yuste, PSG forması giyen eski futbolcuları Lionel Messi ile temas halinde olduklarını açıkladı. Arjantinli yıldızın geri dönüşünün mümkün olduğunu belirten Yuste, "Messi'yi geri getirebilmek için şartları zorlayacağız." ifadelerini kullandı. Yuste yaptığı açıklamada, "Hayattaki güzel hikayelerin iyi bitmesi gerektiğine inanıyorum. Leo Messi ve ailesi, onlara ne kadar düşkün olduğumu biliyorum. Leo'nun ayrılığı sırasında çok kötü oldum. Eğer La Masia ve altyapıdan bahsediyorsak, Messi'den bahsediyoruz demektir. Elbette, onun geri dönmesini çok isterim. Lionel Messi ile temas halindeyiz, evet!" dedi.

Messi Barcelona'ya mı dönüyor? Messi Barcelona'ya mı gidiyor?

"KADER, BİZİ YİNE BİR ARAYA GETİRECEK"

Messi'nin geri döneceğine inandığını belirten Yuste, "Bu karşılıklı bir aşk hikayesi. Messi, futbolu Barcelona'da bırakmalı. Aşıksanız ve ayrılırsanız, hep onu özlersiniz. Barcelona, Messi'ye her zaman aşık kalacak. Messi de Barcelona'ya ve şehre hep aşık. Kader, bizi yine bir araya getirecek." ifadelerini kullandı.

Transferin gerçekleşmesi için maaş bütçesinde ayarlama yapmaları gerektiğini söyleyen Yuste, "Koşulları yerine getirebilirsek her şey mümkün. Leo, şu an bir Paris oyuncusu. Ben sadece kendi duygularımı anlatıyorum. Paris'in günlük işlerine karışmak istemem. Ancak, Messi'yi geri getirebilmek için şartları zorlayacağız." dedi.

Messi Barcelona'ya mı dönüyor? Messi Barcelona'ya mı gidiyor?

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Lionel Messi Barcelona PSG Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title