Haberler

Meryem Uzerli'nin kızının babası kim? Meryem Uzerli sevgilisi kim? Meryem Uzerli kimdir?

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem sultan rolüne hayat veren Meryem Uzerli 2. çocuğunu dünyaya getirdi. Meryem Uzerli'nin kızının babası kim? Meryem Uzerli sevgilisi kim?

Türkiye'ye geldiği günden itibaren merak edilen ve sürekli araştırılan Meryem Uzerli 2. kez anne oldu. Meryem Uzerli'nin kızının babası kim? Meryem Uzerli sevgilisi kim? Meryem Uzerli kimdir?

MERYEM UZERL'NİN KIZININ SEVGİLİSİ KİM?

Almanya doğumlu oyuncu Meryem Uzerli, ilk kızını doğup büyüdüğü Almanya'da dünyaya getirdi. Kızına Lara ismini veren oyuncu, çocuğun babası Can Ateş ile uzun süre sorunlar yaşadı. 2. çocuğunu bu ay içerisinde dünyaya getirilen Meryem Uzerli, instagram hesabından bolca fotoğraf paylaşıyor. Lara'nın doğum günü fotoğraflarında, 2. çocuğunun babası olduğu tahmin edilen kişinin fotoğrafı paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. İki ağabeyi ve bir ablası vardır.Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay'ın yazdığı, Timur Savcı'nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

Meryem Uzerli'nin kızının babası kim? Meryem Uzerli sevgilisi kim? Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli'nin kızının babası kim? Meryem Uzerli sevgilisi kim? Meryem Uzerli kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hürrem Sultan Meryem Uzerli Türkiye Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title