Haberler

Merve Şebnem Oruç kimdir? Merve Şebnem kaç yaşında, nereli? Merve Şebnem hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Katıldığı televizyon programlarında ve konuşmalarında gündem ve siyaset hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Merve Şebnem Oruç, sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki, Merve Şebnem Oruç kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Merve Şebnem Oruç mesleği ve alanı nedir? Merve Şebnem hayatı ve biyografisi nedir?

Katıldığı televizyon programlarında ve konuşmalarında gündem ve siyaset hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Merve Şebnem Oruç kimdir? Merve Şebnem Oruç kaç yaşında, nereli? Merve Şebnem Oruç asıl mesleği ne? Merve Şebnem Oruç, sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Merve Şebnem Oruç kimdir? Merve Şebnem hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

MERVE ŞEBNEM ORUÇ KİMDİR?

Merve Şebnem Oruç, 1980 yılında Lüleburgaz'da dünyaya gelmiştir. Mimarlık, Fizik ve Felsefe eğitimlerinin ardından 10 yıl boyunca özel sektörde, uluslararası şirketlerde çalışmıştır. Bilişim alanında üst düzey yöneticilik, genel müdürlük ve danışmanlık yapmıştır.

2013 yılından bu yana medya sektöründe faaliyet göstermekte ve programlarda gündeme dair yorumlar yapmaktadır.

TRT'nin İngilizce haber kanalı TRT World'ün kuruluşunda yer aldı, online departmanını kurdu. Yeni Şafak gazetesinin yanı sıra çeşitli yerli ve yabancı gazete ve platformlarda köşe yazıları ve analizleri yayınlamaktadır. Aynı zamanda TV Net televizyonunda hazırladığı "Karşı Karşıya" programını sunmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Merve Şebnem Oruç Merve Şebnem Siyaset Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title