Haberler

Mert Hakan Yandaş'a yurt dışından 4 teklif birden geldi

Güncelleme:

Sezon başında Fenerbahçe'ye gelmesine karşın çok az maçta forma giyebilen Mert Hakan Yandaş, buna karşın Avrupa kulüplerinin gözdesi konumunda. Milli futbolcuya İspanya ve Rusya'dan toplamda 4 teklif birden geldi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 9 resmi maçta 284 dakika forma şansı bulan Mert Hakan Yandaş'a transfer teklifleri var. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, 26 yaşındaki futbolcu için İspanya ve Rusya'dan ikişer teklif bulunuyor.

Teknik direktör Erol Bulut'un devre arasında vereceği rapor doğrultusunda Mert Hakan'a gelen teklifler konusunda net bir karar alınacak.

YILLIK 10 MİLYON TL ALIYOR

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında bitiyor. 26 yaşındaki oyuncunun yıllık garanti ücreti 10 milyon TL. Mert Hakan'a ayrıca 12 milyon TL civarında bir imza parası da verildi.

Transfermarkt piyasa değeri 2,8 milyon Euro olan milli futbolcu, sarı-lacivertli formayla bu sezon 1 gol ve 1 asist üretti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe İspanya Rusya Haberler

500

Yorumlar (17)

MARADONA 07:

284 dakika boyunca bu yeteneksizde ne gördüler de istiyorlar acaba! Kendisi Fenere geldiğine, Fener de onu aldığına pişman. Galatasarayın almak isteyipte Fenerin aldığı hangi oyuncu hayır getirmiş Fenere?

5
22
yanıtYanıtla
Bidon:

Eyy fener, Galatasaraydan çaldığın hangi oyuncu senin yüzünü güldürdü ki ? :D

7
10
yanıtYanıtla
Ordulu:

He hee bizde yedik, sayin menajer. Adam FB den kovulacagini anlayinca piyasa yapmaya basladi menajeri.

12
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

besiktasin 4. golü bunun yüzünden geldi. . . neyini paylasamiyorlarmis

10
1
yanıtYanıtla
TOLGA06:

yangından mal kaçırır gibi elimizden alıp kaçırdınız. bize x paraya geliyorsa siz x3 para verip aldınız. E sonuç ortada :) iyi ki almışsınız bu arkadaşı

9
1
yanıtYanıtla
İNSAN:

Evet Evet Barcelona Messi nin yerine düşünüyormuş. . . Hakan ı

9
1
yanıtYanıtla
ACI GERÇEK:

18 TRANSFER YAPILDI NEREDEYSE YARISI BOŞ ÇIKTI. . . . . .

6
2
yanıtYanıtla
S.S:

TÜRK TAKIMLARININ EN İYİ YAPTIĞI ŞEY BOŞ TRANSFER YAPMAK BU SEZON 290 YABANCI FUTBOLCU GELMİŞ SÜPER LİGE . HOLLANDA NÜFUSU 17 MİLYON DÖNÜP BİR BAKIN ÖRNEK ALIN VEYA PORTEKİZİN NÜFUSU 12 MİLYON BU ÜLKELERİN TAKIMLARI SÜREKLİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BİZİM TAKIMLARIMIZ GURUPLARDAN ÇIKAMIYOR YAZIK Kİ NE YAZIK.

6
1
yanıtYanıtla
emox:

avrupa takımları çıldırmışmı

5
2
yanıtYanıtla
Doğru:

Avrupa takımları paylaşamadığı için önümüzdeki sene malatyaspora gider. Galatasaraya gelmeyip hayatının hatasını yaptı zaten. Profesör Erol bulutla uğraş şimdi

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title