Haberler

Memura ek zam verilecek mi? 2022 Memur-Sen memur zammı yüzde kaç olacak?

Güncelleme:

2022'ye girmeden önce yeni yıl maaşların ne kadar olduğu merak edilmeye başlandı. Memurların zammını ne kadar olacağı henüz netleşmemişken yapılan açıklamalarla yeni yıl zam miktarı araştırma konusu oldu. Peki, Memura ek zam verilecek mi? 2022 Memur-Sen memur zammı yüzde kaç olacak?

Asgari ücretin açıklanması sonrası memurlar da yeni yılda maaşlarının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Peki, 2022 Memur-Sen memur zammı yüzde kaç olacak? Memura ek zam verilecek mi

MEMURA EK ZAM VERİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen ve Kamu-Sen Başkanları ile beraberinde Bakan Bilgin'le ek zam konusunu görüştü. Toplantı sonrası açıklama yapan Memur-Sen Başkanı Yalçın, "Cumhurbaşkanımızla görüşmemizde ek zam, 3600 ek gösterge ve sözleşmelilere kadro beklentimizi anlattık. Ek zam dahil tekliflerimiz için Çalışma Bakanı Bilgin ile bir araya geleceğiz" dedi.

2022 MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'ı kabulünde memura ek zam talebi, refah payı konuları görüşüldü.

Yalçın, tüketici fiyatlarındaki artışın memuru zorladığını ifade ederek, en düşük memur maaşı dikkate alınarak seyyanen bir artış, refah düzenlemesi beklediklerini açıkladı.

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre: TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri, yeni yılda memur ve memur emeklilerinin enflasyon farkıyla birlikte yüzde 15.7 civarında zam alacağına işaret ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Memur Sen Memur Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title