Haberler

Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler mesleği ne, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler hayatı ve biyografisi!

Ünlü bir kahve zincirinin Türkiye CEO'su olan Mehmet Dinçerler, özel hayatıyla da dikkat çeken bir isim haline geldi. Mehmet Dinçerler hayatı, şarkıcı Hadise ile olan birlikteliği sonrası merak edilmeye başlandı. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Mehmet Dinçerler mesleği ne? Mehmet Dinçerler hayatı ve biyografisi nedir?

Mehmet Dinçerler kimdir? sorusunun yanıtı merakk edilen konular arasında yer alıyor. İş insanı Mehmet Dinçerler, Hadise ile yaşadığı birlikteliğin ardından magazin dünyasında en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Mehmet Dinçerler nereli, kaç yaşında? İşte detaylar haberimizde...

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

23 Ağustos 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler aslen Gazianteplidir. Mehmet Dinçerler ünlü kahve markasının Türkiye CEO'sudur.

Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur.

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmuştur.

ÖZEL HAYATI

Ünlü şarkıcı Hadise ve ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler bir süre önce nişanlanmıştı. Ünlü çift düğün hazırlıkları yaparken basına kapalı bir şekilde Çırağan Sarayı'nda nikah kıydı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Dinçerler Mehmet Dinçerler Mehmet Dinçerler Mehmet Dinçerler Mehmet Dinçerler Türkiye Türkiye Türkiye Türkiye Türkiye Hadise Hadise Hadise Hadise Hadise CEO CEO CEO CEO CEO Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title