Haberler

"Medya Oscarları" Sahiplerini Buldu

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) "Medya Oscarları" sahiplerini buldu.
RTGD'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, "Medya Oscarları" ödül töreni, Sheraton Oteli'nde yapıldı.
RTGD'nin internet sitesindeki oylama ve üniversitelerden öğretim üyelerinin görüşleri doğrultusunda 4'ü jüri özel ödülü olmak üzere toplam 19 dalda verilen ödüllerin sahipleri şunlar:
"-...

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) "Medya Oscarları" sahiplerini buldu.

RTGD'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, "Medya Oscarları" ödül töreni, Sheraton Oteli'nde yapıldı.

RTGD'nin internet sitesindeki oylama ve üniversitelerden öğretim üyelerinin görüşleri doğrultusunda 4'ü jüri özel ödülü olmak üzere toplam 19 dalda verilen ödüllerin sahipleri şunlar:

"-Yılın Haber Bülteni: Mehmet Ali Brand yönetiminde Kanal D Ana Haber

-Yılın Haber Programı: Oğuz Haksever'in hazırladığı 've insan' - NTV

-Yılın Gece Bülteni: Fuat Kozluklu ile Moderatör - Kanal 24

-Yılın Spor Programı: Şansal Büyüka - Maraton - LİG TV

-Yılın Magazin Programı: Canlı Canlı - Kanal D

-Yılın Show Programı: Çiğdem Anat - Müjde Ar - Pınar Kür - Aysun Kayacı 'Haydi Gel Bizimle Ol - NTV

-Yılın Sabah Programı: TRT'de yayınlanan 'Sabiha Akdemir ile İyi Sabahlar'

-Yılın Yarışma Programı: Buzda Dans - Show TV

-Yılın Radyosu: Giray Güngör yönetimindeki Alem FM

-Yılın Yerel Televizyonu: Konya'dan yayın yapan KON TV

-Yılın Televizyon Dizisi: ATV'de yayınlanan 'Hatırla Sevgili'

-Yılın Kadın Oyuncusu: Kanal D'deki 'Annem' dizisi oyuncusu Vahide Gördüm

-Yılın Erkek Oyuncusu: Star televizyonunda yayınlanan 'Köprü' dizisi oyuncusu Erdal Beşikçioğlu

-Yılın Dizi Müziği: TRT'de yayınlanan 'Gönül Salıncağı' dizisi ile Kıraç

-Yılın Reklam Filmi: Atatürk reklamı ile İş Bankası - Haluk Bilginer

RTGD Jüri Özel Ödülleri:

-Yılın Habercileri: CNN'de yayınlanan ve basın emekçisi muhabirler tarafından hazırlanan 'Farkında mısınız' programı,

-Yılın Belgeseli: SKY Türk televizyonunda yayınlanan Serdar Akinan'ın hazırlayıp sunduğu 'Kan Uykusu',

-Yılın Kültür Sanat Ödülü: Tv 8 - Nebil Özgentürk, Hıncal Uluç, Sinan Çetin ve Sunay Akın tarafından hazırlanan 'Yaşamdan Dakikalar',

-Yılın müzik eğlence programı: TRT'de yayınlanan - 'Özcan Deniz ile İki Renk.'"

Törene, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Ateş, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı,MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve ATO Başkanı Sinan Aygün'ün yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. (ANKA)

(DNZ/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title