Haberler

Meclis açıldı mı 2022? TBMM gündeminde neler var? Yeni yılda TBMM Meclis ne zaman, hangi tarihte açıldı?

Güncelleme:

Meclis'te düzenlenen özel oturumla 6'ncı yasama dönemi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yasama yılı açılış konuşmasını yaptı. Bunun ardından vatandaşlar, Meclis açıldı mı 2022? TBMM gündeminde neler var? Yeni yılda TBMM Meclis ne zaman, hangi tarihte açıldı? merak etti. Peki, Meclis gündemindeki maddeler nelerdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis açıklamaları neler? İşte detaylar...

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla Meclis Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında özel gündemle toplandı. Açılış konuşmasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptı. Meclis açıldı mı 2022? TBMM gündeminde neler var? Yeni yılda TBMM Meclis ne zaman, hangi tarihte açıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları sizlerle...

TBMM MECLİS AÇILDI MI 2022?

Meclis'te yeni yasama yılı 1 Ekim Cumartesi 2022 tarihinde yani bugün başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Meclis'te düzenlenen özel oturumla 6'ncı yasama dönemi başladı. Yeni yasama yılı açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyondaki artışın neden olduğu kaybı önlemek için asgari ücreti, memur ve emekli maaşlarını yılbaşında ciddi oranda artırdık. Temmuz ayında daha ileri taşıdık. Yeni yılbaşında tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Meclis açıldı mı 2022? TBMM gündeminde neler var? Yeni yılda TBMM Meclis ne zaman, hangi tarihte açıldı?

TBMM BAŞKANI AÇIKLAMALARI NELER?

Açılış konuşmasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptı.

Mustafa Şentop açıklamasında, "Bugün ilk günü vesilesiyle bir araya geldiğimiz bu yasama yılının sonunda, dünyanın son derece gergin günlerden geçtiği bir süreçte ülkemiz, cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine gidecek. Bir yıldan kısa bir zaman dilimi içinde milletimiz, bir kere daha iradesini temsil edecek milletvekilleri ile devletin başı olan cumhurbaşkanını tercihleriyle belirleyecektir. Bu süreç, seçime katılacak tüm siyasi partilerimiz açısından, "barış ve huzur içinde, güçlü ve tam bağımsız Türkiye" idealinin gerçekleşmesinde rol alabilmek adına gerçekleştirilecek demokratik bir yarışı temsil etmektedir. Seçimlerin şimdiden ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title