Haberler

Matrix vizyon tarihi belli oldu! The Matrix Resurrections vizyon tarihi ne zaman? Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix 4 fragman izle!

Güncelleme:

Matrix 4 ne zaman çıkacak? Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve sinema tarihinde önemli filmler arasında yer alan Matrix serisinin 4. filminin çıkacağının açıklanmasının ardından film severlerin büyük ilgi gösterdiği Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix vizyon tarihi belli oldu! The Matrix Resurrections vizyon tarihi ne zaman? Matrix 4 fragman izle! soruları merak edilmekte.

Matrix 4 ne zaman çıkacak? Baş rollerinde Keanu Reeves'in yer aldığı ve bir döneme damga vuran Matrix serisi 4. filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Büyük ilgi ile karşılanan Matrix'in 4. filmi ile ilgili internette en çok "Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix vizyon tarihi belli oldu! The Matrix Resurrections vizyon tarihi ne zaman? Matrix 4 fragman izle!" soruları araştırılmakta. İşte Matrix 4 ile ilgili detaylar.

MATRİX 4 VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Matrix 4 yani The Matrix Resurrections 22 Aralık 2021 tarihinde ABD'de vizyona girecek. Matrix 4, Türkiye'de ise 24 Aralık'ta sinemalara gelecek.

MATRİX 4 OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Lana Wachowski Matrix 4'ün kadrosunda Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff ve Jessica Henwick gibi ünlü isimlerin yer alacağı açıklandı. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

MATRİX 4'ÜN KONUSU NE?

Matrix Revolutions'daki olaylardan on sekiz yıl sonra Thomas A. Anderson (diğer adıyla Neo ) hiçbir şey hatırlamaz ve San Francisco'da görünüşte normal bir hayat sürer. Garip rüyalarını anlattığı ve kendisine mavi haplar yazan bir psikiyatristi düzenli olarak ziyaret eder. Tanıdık yüzler tekrar ortaya çıktıktan ve cevaplar ararken Neo, Beyaz Tavşan'ı aramak için yeniden yola koyulur. Kendisine Matrix'te kalmak ve uçmak arasında bir seçim sunan Morpheus adında biriyle tanışır.

THE MATRİX RESSURRECTİONS FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title