Haberler

Masumlar Apartmanı oyuncuları! TRT 1 Masumlar Apartmanı Naci, Ceylan, Rüya, Neriman, Anne, Mazo kim?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, bu akşam yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alacak. Masumlar Apartmanı oyuncuları, yeni bölümün yayınlandığı akşamlarda araştırılan konular arasında yerini alıyor. Masumlar Apartmanı dizisi izleyicileri Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda kim var? Masumlar Apartmanı Naci, Ceylan, Rüya, Neriman, Anne, Mazo kim sorularının yanıtını araştırıyor.

Masumlar Apartmanı oyuncuları araştırılan konular arasında yer alıyor. Diziseverlerin merakla beklediği Masumlar Apartmanı, bu akşam yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alacak. Masumlar Apartmanı dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunu araştırıyor. Masumlar Apartmanı Naci, Ceylan, Rüya, Neriman, Anne, Mazo kim?

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Safiye Derenoğlu (Ezgi Mola) : Hikmet ile Hasibe'nin ilk çocuğu ve ilk kızı, Gülben, Han ve Neriman'ın ablasıdır. Annesinin baskıları ile büyümüştür. Naci'ye aşıktır. Temizlik konusunda aşırı titizdir, her şeyi dört kez yıkamaktadır. Sevmediği herkese lakap takmaktadır. Kendine "Deli Dudu" der, dışarıdan sert ve duygusuz biri olarak gözükür ancak oldukça duygusal biridir. Aşırı korumacıdır. Annesinden nefret etmesine rağmen onun kıyafetlerini giymekte ve sürekli onun hayalini görmektedir. Küçük iken doktor olmak istemekteydi. Ama annesi yüzünden olamamıştır. Evden dışarı pek çıkmadığı gibi kimseyi evine sokmaz ve kimsenin kendisine dokunmasına izin vermez.

Han Derenoğlu (Birkan Sokullu) : Hikmet ile Hasibe'nin üçüncü çocuğu ve tek erkek çocuğudur. İnci'nin eski eşi, Safiye ile Gülben'in kardeşi, Neriman'ın abisidir. Annesinin baskısı ile yurtta büyümüştür. Babasının şirketinin Ceo'sudur. Geceleri çöp karıştırmaktadır. Ceo olmasına rağmen iş ile pek ilgilenmez, evde bile takım elbise giyer.

Gülben Derenoğlu (Merve Dizdar) : Hikmet ile Hasibe'nin ikinci kızıdır. Safiye'nin kardeşi, Han ve Neriman'ın ablasıdır. Annesinin baskıları ile büyümüştür. Esat'a aşıktır. Hayalperest, hassas ve duygusal biridir.

Rüya (Melisa Şenolsun) : Esra'nın kuzenidir. Han'a aşıktır. Annesi ile üvey babası yüzünden hiç anlaşamaz. Derenoğlu ailesinin evini dinlemektedir.

Masumlar Apartmanı oyuncuları

  • Ceylan Ongun (Aslıhan Gürbüz) : Han'ın eski nişanlısı.
  • Mazo (Armağan Oğuz)
  • Ege (Emir Özden)
  • Esat (Uğur Uzunel)
  • Hikmet (Metin Çoşkun)
  • Esra (Esra Ruşan)
  • Memduh (Atilla Şendil)
  • Esat (Uğur Uzunel)
  • Neriman (Gizem Katmer)
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülseren Budayıcıoğlu Birkan Sokullu Naci Ceylan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title