Haberler

Bu kez unutulmadı! Nicolo Zaniolo'ya milli takım müjdesi

Güncelleme:

Süper Lig devi Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile oynanacak maçın aday kadrosuna yazıldı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'ya milli takım müjdesi geldi. İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, 23 yaşındaki futbolcuyu, milli takım kafilesine dahil etti.

11 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Teknik direktör Mancini, 23 yaşındaki yıldızı daha önce oynanan Malta ve İngiltere maçlarına da davet etmeyi düşünmüş, ancak deprem nedeniyle Türkiye'de liglere ara verildiği için çok fazla maç eksiği olması sebebiyle Zaniolo, İtalya Milli Takım kadrosuna alınmamıştı. Yıldız oyuncu daha önce 11 kez İtalya A Milli Takımı'nın formasını giymiş ve iki kez de gol sevinci yaşamıştı.

Mancini unutmadı! Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna milli davet

İtalya Milli Takımı kadrosunda şu isimler yer aldı:

Donnarumma, Meret, Vicario, Baschirotto, Bonucci, Buongiorno, Di Lorenzo, Florenzi, Gatti, Spinazzola, Toloi, Cristante, Frattesi, Jorginho, Locatelli, Pellegrini, Pessina, Verratti, Zaniolo, Berardi, Chiesa, Gnonto, Immobile, Raspadori, Retegui, Zaccagni.

GALATASARAY PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon toplamda 10 maçta görev alan 23 yaşındaki yıldız, söz konusu mücadelelerde 3 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nicolo Zaniolo Uluslar Ligi Milli Takım Galatasaray İspanya Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title