Haberler

Malatya deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremleri! 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi!

Güncelleme:

AFAD ve Kandilli verilerine göre Ü deprem oldu mu? Sorusu, Malatya'de meydana gelen depremin ardından araştırılıyor. Meydana gelen sarsıntılar, vatandaşların korku ve paniğe kapılmasına neden olabiliyor. Peki, Malatya deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Malatya depremleri! 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi!

Malatya deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Malatya deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Malatya deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Malatya depremleri! 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi!

MALATYA DEPREM Mİ OLDU?

Kandili Rasathanesi tarafından sağlanmakta olan bilgilere göre bugün Malatya 'da gün içerisinde birçok deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Malatya deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremleri! 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi!

MALATYA DEPREM – SON DEPREMLER LİSTESİ

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kandilli Malatya Deprem AFAD Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title