Haberler

Mahkum Zahit kimdir? Mahkum dizisi 'Zahit' kimdir, kim canlandırıyor? Mehmet Ulay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Mahkum'un karakterleri kimlerdir merak ediliyor. Merak edilen isimlerden birisi de Zahit oldu. Peki, Mahkum Zahit kimdir? Mahkum dizisi Zahit (Mehmet Ulay) kimdir, kaç yaşında? Mehmet Ulay'ın dizileri nelerdir? Hayatı ve biyografisi! Mahkum Zahit kimdir, kaç yaşında, gerçek adı nedir, aslen nerelidir? Detaylar sizlerle...

Mahkum Zahit kimdir? Mahkum, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Mahkum Zahit kimdir? Mahkum dizisi 'Zahit' kimdir, kim canlandırıyor? Mehmet Ulay kimdir, kaç yaşında, nereli?

MAHKUM ZAHİT KİMDİR?

Mahkum dizisinde Mehmet Ulay tarafından canlandırılan karakter. (1-)

Yesari ailesinin babasıdır. Çok zengin bir iş adamıdır ve Yesari Holding'in sahibidir. Barış ve Savaş adında ikiz oğulları vardır. Barış'ın Savaş'ı öldürdüğünü biliyordur ama tek oğlunu kaybetmemesi için onu Savaş'ın yerine koyar ancak sonra Barış'a onun Savaş değil Barış olduğunu bildiğini itiraf etmiştir. Eşi Tomris'i öldürmüştür.

MAHKUM ZAHİT KİM CANLANDIRIYOR?

Mahkum dizisinde Zahit karakterini "Mehmet Ulay" canlandırmaktadır.

Mahkum Zahit kimdir? Mahkum dizisi 'Zahit' kimdir, kim canlandırıyor? Mehmet Ulay kimdir, kaç yaşında, nereli?

MEHMET ULAY KİMDİR?

Mehmet Ulay, (d. 28 Mayıs 1942, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

1942'de İstanbul'da doğdu. Ankara'da büyüdü ve lise son sınıfta İstanbul'a gelerek Kabataş Lisesi'nden mezun oldu. 1963'te Devlet Tiyatrolarında sanat hayatına başladı. 1965'te AST içinde yer alan Mehmet Ulay, 1969 yılında İngiltere'ye giderek Oldwick Theater'da görev aldı. İki yıl sonra Türkiye'ye döndüğünde yeniden Ankara Sanat Tiyatrosu bünyesinde, müdürlük, oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yaptı. Bir süre sonra tekrar yurt dışına giderek Almanya ve Amerika'da tiyatro üzerine araştırmalar yapan Ulay, dönüşünden sonra sinema, dizi ve TV reklam filmlerinde rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mahkum Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title