Haberler

Mahkum full HD bölüm izle! Mahkum 20. bölüm tek parça izle! Mahkum son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Mahkum dizisi izlemek isteyen seyirciler, Mahkum full HD bölüm izle ve Mahkum tek parça izle diye araştırıyorlar. Mahkum 20. bölüm full HD izleme linki! Mahkum full HD bölüm izle ve Mahkum 20. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Mahkum son bölüm neler oldu? Mahkum 20. bölüm tek parça izle!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Mahkum 20. bölüm full HD izle ve Mahkum full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Mahkum 20. bölüm tek parça izle ve Mahkum full HD bölüm izle diye araştırıyor. Mahkum full HD bölüm izle! Mahkum 20. bölüm tek parça izle! Mahkum son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

MAHKUM SON BÖLÜM NELER OLDU?

Fırat'ın ve arkadaşlarının firarı, Barış'ın kurduğu tüm düzenin alt üst olmasına neden olacaktır. İçeride kontrol altında tuttuğu Fırat, şimdi her an cinayet bıçağını bulup Barış'ın sonunu getirebilir. Artık şehrin sokaklarında gezen düşmanının yanında bir de köstebek meselesi Barış'ı zora sokar. Barış kılığında müebbetlik katil, Savaş kılığında ölüm cezası olan köstebektir. Bu girdaptan kurtulmak için feda edecek bir kurban seçmek zorunda kalır.

Büyük firar planıyla cezaevinden kaçan Fırat ve arkadaşları, kendilerini güvene aldıktan sonra harekete geçerler. Amaç cinayetin işlendiği gerçek bıçağı bulmaktır. Zihninin karanlıklarında yolculuğa çıkan Fırat, hiç beklemediği bir yerde bulur kendini. Bıçağı alıp, özgürlüğüne kavuşabilecek midir?

Mahkum full HD bölüm izle! Mahkum 20. bölüm tek parça izle! Mahkum son bölüm neler oldu?

MAHKUM KONUSU NE?

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır.Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut'un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

MAHKUM OYUNCULARI

Fırat Bulut : Onur Tuna

Savaş Yesari : İsmail Hacıoğlu

Barış Yesari : İsmail Hacıoğlu

Cemre Uysal : Seray Kaya

Büge Yesari : Melike İpek Yalova

Sasha : Hayal Köseoğlu

Mahkum full HD bölüm izle! Mahkum 20. bölüm tek parça izle! Mahkum son bölüm neler oldu?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Fox Dizisi Mahkum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title