Haberler

Mahkum 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 28. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Mahkum 27. bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Mahkum bugün 27. bölümü ile ekranlara geliyor. Dizi bugün yeni bölümüyle değil, tekrar bölümüyle yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediliyor. Dizinin 27. bölümünün ardından izleyiciler, Mahkum 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 28. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? 28. bölümde neler olacak? merak etti. Peki, Mahkum dizisi 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Mahkum, MF Yapım imzalı, Aralık 2021'de FOX'ta yayımlanmaya başlayacak olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Mahkum 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 28. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? 28. bölümde neler olacak? Mahkum yeni bölüm bugün yok mu? Mahkum 28. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

MAHKUM DİZİSİ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mahkum dizisi 28. bölüm fragmanı bugünkü 27. bölümün ardından yayınlandı.

MAHKUM 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin beklediğinin aksine bir eylem gerçekleştiren Barış, Büge'nin çocukların tedavisi için harcayacağı tüm mücevherleri kucağına bırakır. Elindeki bombayla öylece kalan Büge büyük kararsızlık içindedir. Bu çalıntı mücevherleri kullansa suçlu duruma düşüp Fırat'a ihanet edecek, kullanmasa çocukların hayatı tehlikeye girecektir. Tüm bunlar olurken Barış'ın planı ise bambaşkadır. Bu eylem aslında Büge için bir güven testidir. Büge, Barış'ın yolundan gidip aşağı inmeyi hak edecek midir?

Tüm şüphelerini netlemeye başlayan Fırat, Barış'ın en büyük destekçisi olarak gördüğü Dadaloğlu'nu gözaltına alır. Tüm derdi Barış ve mahkum ordusunun nerede saklandığını bulmaktır. Bir yandan Dadaloğlu'nu sorgularken bir yandan da dışarıda kalan Fukara'nın peşine düşer. Fırat, Barış'ın ve mahkumların saklandığı yeri bulup deşifre edebilecek midir?

Mahkum 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 28. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Mahkum 27. bölümde neler olacak?

MAHKUM DİZİSİ KONUSU NE?

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

  • Fırat Bulut (Onur Tuna): Türkiye Cumhuriyeti Savcısı'dır.
  • Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu): Savaş'ın ikizi.
  • Büge Yesari (Melike İpek Yalova): Barış'ın sevgilisi.
  • Cemre Uysal (Seray Kaya): Daha önce dava kazanamamış bir acemi avukattır.
  • Giryan (Gökçe Eyüboğlu): Kardeşini arayan kadın.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mahkum Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title