Haberler

Maçlar 100 dakika mı olacak? FIFA Dünya Kupası futbol maçları 90 dakika mı 100 dakika mı oynanacak?

Güncelleme:

Futbol dünyasında flaş gelişmeler devam ediyor. Bugün gelen haberlere göre maçlar 100 dakika oynanabilir. FIFA, 2022 Dünya Kupası'nda maçların 100 dakika oynanması için harekete geçti. Peki, Maçlar 100 dakika mı olacak? FIFA Dünya Kupası futbol maçları 90 dakika mı 100 dakika mı oynanacak? Uzatmalar kalkacak mı? İşte detaylar...

Son dakika gelen haberlerde, Dünya Kupası'nın ardından maçların 100 dakika oynanma ihtimali çok yüksek bilgisi yer aldı. FIFA'nın 2022 Dünya Kupası'nda maçları 100 dakika oynatma planı futbol dünyasını şaşırttı. Maçlar 100 dakika mı olacak? FIFA Dünya Kupası futbol maçları 90 dakika mı 100 dakika mı oynanacak? Futbol maçları ilk yarı ve ikinci yarı 50'şer dakika mı olacak?

MAÇLAR 100 DAKİKA MI OYNANACAK 2022?

FIFA, 2022 Dünya Kupası'nda maçların 100 dakika oynanması için harekete geçti. Avrupa Şampiyonası'nda yoğun tempodan dolayı kalp krizi geçiren Eriksen'den sonra sürenin azaltılması beklenirken atılan tam tersi adım futbolseverleri şaşkına çevirdi. Dünya Kupası'nın ardından maçların 100 dakika oynanma ihtimali çok yüksek.

FIFA'nın 2022 Dünya Kupası'nda maçları 100 dakika oynatma planı futbol dünyasını şaşırttı. Topun oyunda kalma süresinin azalmasından dolayı yakınan yetkililer, Dünya Kupası'ndaki maçların 90 dakikadan 100 dakikaya çıkması için çalışma başlattı. IFAB (Uluslararası Futbol Birliği Kurulu) onay verirse maçlar 100 dakika oynanacak.

DEVAMI GELECEK

Dünya Kupası'nda 100 dakikalık değişikliğin hayata geçmesiyle bu uygulamanın tüm dünyaya yayılması için çalışma yapılacak. İtalyan Corriere dello Sport, bu haberi bizzat FIFA Başkanı Infantino'dan aldığını okuyucularına bildirdi.

"BİZ MAKİNE DEĞİLİZ"

Avrupa Şampiyonası'nda Danimarka'nın yıldızı Eriksen kalp krizi geçirmesinin ardından maçların dakikasının azaltılması fikri gündeme çıkmıştı. Belçika'nın yıldızı Courtois, "Bizler makine değiliz. Turnuvalar arasında hiç boşluk yok. Onların tek derdi sırtımızdan daha fazla para kazanmak. Onlar daha fazla para kazanacak diye ben ölmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

FIFA 2022 Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title