Haberler

Kuşadası Milli Parkı açık mı?

Güncelleme:

Ülkemizin pek çok köşesinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle bazı tedbirler alındı. Bunlardan biri de ormanlara girişi yasaklamak veya kısıtlamak oldu. Bu kapsamda Kuşadası Milli Parkı açık mı? sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park'ta yer alan Kuşadası Milli Parkı açık mı?

Kuşadası Milli Parkı açık mı? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, Akdeniz'den Kafkasya'ya kadar kıyılarda yayılım gösteren neredeyse tüm bitkilerin doğal olarak bir arada görüldüğü botanik bahçesi; yırtıcı kuşları ve vahşi hayvanlarıyla bir dağlık arazi ve onu çevreleyen su altı zenginlikleri, diğer yanda da yüzlerce kuş türünü barındıran, zengin balık çeşitleriyle bir delta ve bütün bunları çevreleyen tarihi ve kültürel zenginliklere sahiptir. Bu zengin ekosistemde 209 kuş türü görülmektedir. Bölge aynı zamanda nesli tehlike altında olan Tepeli Pelikan'ın en önemli kuluçkalama alanlarından biridir. Bunun yanı sıra yine dünya çapında nesli tehlike altında olan Cüce Karabatak da burada barınmaktadır. Büyük ilgi toplayan Kuşadası Milli Parkı açık mı? Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

KUŞADASI MİLLİ PARKI AÇIK MI?

28 Temmuz tarihinde başlayan ve 10 gün süren yangınların ardından ülkenin pek çok köşesinde ormanlara girmek yasaklanmıştı. Bu kapsamda Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park'ı hakkında da yeni bir karara varıldı. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden Milli Park'ın 9 Ağustos günü yeniden açılacağını duyurmuştu ancak orman yangınları nedeniyle bir süre daha kapalı kalanMilli Park, 16.08.2021 Pazartesi günü itibariyle açıldı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kuşadası Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title