Haberler

Kulüp dizisi 2. kısım yayınlandı mı? Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:

Netflix'in yoğun ilgi ile takip edilen Kulüp dizisi, yayınlandığı günden itibaren gündemden hiç düşmedi. Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan'ın yönetmenliğinde çekilen başarılı dizi 1. sezon 2. kısım ne zaman geleceği izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kulüp dizi 2. kısım ne zaman yayınlanacak?

Başrolü Gökçe Bahadır ve diğer birçok kıymetli oyuncunun paylaştığı Kulüp dizisi,1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatı çevresinde gelişen olaylara ışığında gelişmektedir. O dönemi ve konusunu titizlikle işlenen dizi, izleyenlerden tam not almayı başardı. 5 Kasım 2021 tarihinde birinci kısmı yayınlanan dizinin ikinci kısmı ne zaman yayınlanacak seyirciler tarafından merak ediliyor. Kulüp dizi 2. kısım ne zaman yayınlanacak? Kulüp dizisi oyuncuları kim? Kulüp dizisi konusu ne? Kulüp dizisi nereden izlenir? Kulüp dizisi hangi dönemde geçiyor? Detaylar haberimizdedir…

KULÜP DİZİ İKİNCİ KISIM NE ZAMAN YAYINLACAK?

Kulüp dizisi,1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatı çevresinde gelişen olaylara ışığında gelişmektedir. Kulüp dizisi 2. kısım yayınlandı mı? O dönemi ve konusunu titizlikle işlenen dizi, izleyenlerden tam not almayı başardı. 5 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan birinci kısım izleyenlerden tam not almayı başardı. Kulüp dizisi ikinci kısım ise 6 Ocak 2022 tarihinde yayınlanmıştır.

Kulüp dizisi 2. kısım yayınlandı mı? Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak?Matilda (Gökçe Bahadır)

KULÜP DİZİSİ KONUSU

Herkes tarafından yoğun ilgi ile izlene başarılı dizi, konusu ve geçtiği dönemle ilgili merak ediliyor. Kulüp dizisi konusu ne? Kulüp dizisinin konusu, 1950'li yılların İstanbul'unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda, kendisini hiç tanımayan kızı Raşel ile ilişki kurmaya çalışmaktadır. Matilda'nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel'e ailesiyle ilgili başka bir hikaye anlatılmıştır. Anne - kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta güçlük çekerler. Matilda, babasını merak etmeye başlar. Dizinin her bölümünün başında, anlatı zamanından on yedi yıl öncesine ait kesitlerle Matilda'nın hikayesi anlatılır. Raşel, gerçekleri annesinden öğrenmeye başladığında aralarında bir dayanışma başlar.

Raşel'in başı, dönemin büyük bir gece kulübünün yöneticisi Çelebi ile başı derde girince, Çelebi'nin şikayetini geri çekmesi karşılığında Matilda kulüpte çamaşırcılığa başlar ve mekanın sahibi Orhan Şahin'le, yeni assolisti Selim Songür ile yolları kesişir. Matilda, Raşel'in, Pera'nın belalısı Fıstık İsmet ile Yahudi olduğunu gizleyerek sürdürdüğü ilişkiden tedirgin olur. Kızını İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Patronu Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Matilda'nın varlığı, başta assolist Selim olmak üzere kulüpteki herkesin hayatını değiştirir.

Kulüp dizisi 2. kısım yayınlandı mı? Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak?

KULÜP DİZİSİ OYUNCULARI

  • Gökçe Bahadır - Matilda Aseo
  • Barış Arduç - Fıstık İsmet Denizer
  • Asude Kalebek - Raşel Aseo
  • Salih Bademci - Selim Songür
  • Fırat Tanış - Çelebi
  • Metin Akdülger - Orhan Şahin (Niko)
  • Suzan Kardeş - Orhan'ın annesi
  • Hülya Duyar - İsmet'in annesi
  • Merve Şeyma Zengin - Tasula
  • İlker Kılıç - Mordo
  • Sezer Arıçay - Hacı
  • Murat Garibağaoğlu - David
  • İştar Gökseven - Ali Şeker
  • Valeria Lakhina - Diana
  • Doğanay Ünal - Bahtiyar


Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gökçe Bahadır Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title