Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte kadrolar

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sözlü sınavla mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen olmak üzere 154 sözleşmeli personel alınacak. Adaylar başvurularını elektronik ortamda 29 Nisan - 13 Mayıs tarihleri arasında yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, taşra teşkilatında çalıştırmak üzere 154 sözleşmeli personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, yapılacak sözlü sınavla mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen alınacak.

BAŞVURULAR 29 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Sınav başvuruları elektronik ortamda 29 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Adaylar e-Devlet üzerinden "Kültür ve Turizm Bakanlığı-Kariyer Kapısı-İşe Alım İşlemlerinin Yapılması" veya "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

SINAV BİLGİLERİ BAKANLIĞIN SİTESİNDEN İLAN EDİLECEK

Sözleşmeli 154 personel alımının yapılacağı sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra "www.ktb.gov.tr" adresi üzerinden ilan edilecek, Kariyer Kapısı'ndan da görüntülenebilecek. Adaylar, alıma ilişkin bilgileri Bakanlığın internet sitesi ve Kariyer Kapısı üzerinden takip edebilecek.
Kaynak: AA / Turizm

Turizm Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

DİYAR BEKİR:

almayın sonra kadro isteriz diye devlete ahkam kesiyorlar

7
43
yanıtYanıtla
serkan Kılıçarslan:

Diyar Bekir Senin Tuzun kuru heralde dikkat et islanmasın düşmez kalkmaz bir Allah...

15
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

20 yildir suraya bu kadar bin buraya su kadar bin eleman alinacak haberlerini toplasak simdi ülkede refah ve huzur olur issiz kalmaz piyasada hareket olurdu her secim öncesi müjdeler ve eleman alnacak söylemleri piyasaya sürülüyor zaten genelde kurumlara alinan kisiler genclik kollarindan parti üyelerinden veya kartvizitle gelenler.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title