Haberler

Konya: Eşini Kurtarmak İçin Gaspçıların Üzerine Yürüdü, Bıçaklandı

Malatya'dan İzmir'e tatile giden aile, Konya'da gaspçıların saldırısına uğradı. Şahıs, eşi ve çocuklarının yanında 3 gaspçı tarafından önce bıçaklandı, sonra yerde sürüklendi.

Malatya'dan İzmir'e tatile giden aile, Konya'da gaspçıların saldırısına uğradı. Şahıs, eşi ve çocuklarının yanında 3 gaspçı tarafından önce bıçaklandı, sonra yerde sürüklendi.

Alınan bilgiye göre olay, sabah saat 06.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Adana Çevre Yolu'nda bulunan bir tesiste meydana geldi. Ailesiyle birlikte Malatya'dan İzmir'e tatile giden Hasan Vardı (40), mola verdikleri Konya'da ERB MG 97 plakalı otomobilinden inerek bir kenarda uyumaya başladı. Bu sırada Hasan Vardı'nın eşi ve 3 çocuğunun bulunduğu araca gaspçılar saldırdı. Araç yanına gelen 3 gaspçı, bıçakla aracın camını kırarak Hasan Vardı'nın eşi Gülbahar Vardı'nın elinde bulunan çantayı almaya çalıştı. Gülbahar Vardı'nın bağırması üzerine uyanan Hasan Vardı, gaspçıları fark ederek eşini kurtarmak için şahısların üzerine saldırdı. Hasan Vardı'yı kalçasından ve karnından bıçaklayan gaspçılar, daha sonra araçlarına doğru sürüklemeye başladı. Eşinin gaspçılar tarafından sürüklendiğini gören Gülbahar Vardı, gaspçılara saldırdı. Kadının saldırdığını gören gaspçılar, Hasan Vardı'yı bırakarak olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Hasan Vardı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinde bulunan Gülbahar Vardı ve çocukları polise bilgi verdi. Uğradıkları saldırıyı anlatan Gülbahar Vardı, "Ben çocuklarımla otomobilde oturuyordum, eşim ise çimlerin üzerinde yatıyordu. Bu sırada bir otomobil geldi ve araçtan inen 3 kişi bizim aracın camını bıçakla kırarak elimdeki çantayı almaya çalıştı. Ben çığlık attım, eşim uyanarak 'İmdat yardım edin' diyerek bağırdı ve onların üzerine yürüdü. Daha sonra eşim bıçaklanmış, o kısmını tam hatırlamıyorum. Eşimi sürüklediklerini görünce ben de yardıma koştum. Şahıslar eşimi bırakıp, çalışır vaziyetteki araca binerek kaçtı" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi çalışmasının yanı sıra görgü tanıklarından da bilgi alarak, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title