Haberler

Kız Babası filmi oyuncuları kim? Kız Babası konusu ve fragmanı

Kız Babası filmi, kızını tehlikeli olduğunu bildiği adamdan korumak için gözünü karartan bir babanın hikayesini ekrana getiriyor. Kızının yanlış adamla birlikte olduğunu bilmeden evlenmesine razı gelmeyen baba Adil, kızını kararından vazgeçirebilecek mi? Kız Babası filmi fragmanı haberimizde.

Altan Erkekli, Derya Alabora ve Melis Tüzüngüç'ün bulunduğu kahkaha tufanı koparacak Kız Babası filmi, bir babanın evladı için yapabileceklerini gözler önüne seriyor. Kız çocuğunu evlendirmek, oğlunuzu evlendirmek kadar kolay mıdır? Kız babası Adil, bu sorunun yanıtını veriyor. Kız Babası filmi detayları...

KIZ BABASI OYUNCULARI

Altan Erkekli'nin, kız babası Adil'i canlandırdığı komedi filmi 2018 yılında vizyona girdi. Filmin oyuncuları arasında; Derya Alabora, Melis Tüzüngüç, Durul Bazan yer alıyor. Kız Babası filminin yönetmenliğini ise Süleyman Seçik yürütüyor.

Kız Babası filmi oyuncuları kim? Kız Babası konusu ve fragmanı

KIZ BABASI FİLMİ KONUSU

Taksici Adil'in, kızını tehlikeli gördüğü bir adamla evlendirmemek için yaptıklarını konu alıyor.

Ailesini geçindirmek için taksicilik yapan Adil, kızının sevgilisi olduğunu öğrenmesiyle yerle bir oluyor. Bahadır adında boksör olan biriyle görüşen kızının aslında tehlikeli biriyle birlikte olduğunu düşünür. Kısa süre sonra ayrılacaklarını hesap eden Adil, kızının Bahadır ile evlenme kararı aldığını öğrenir.

Kız Babası filmi oyuncuları kim? Kız Babası konusu ve fragmanı

Kızının Bahadır ile evlenmesine karşı olan Adil, gerekçelerinde de haklıdır. Kızının tehlikelerden habersiz olduğunu farkeden baba, kızının yanlış insanla evlenmesini engellemek için kolları sıvar.

Kız Babası filmi oyuncuları kim? Kız Babası konusu ve fragmanı

Kız Babası filmi oyuncuları kim? Kız Babası konusu ve fragmanı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Derya Alabora Altan Erkekli Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title